Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

O EΡΝΤΟΓΑΝ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΦΩΤΟ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λέει μια χιλιοειπωμένη παροιμία. Γιατί πράγματι κάποιες εικόνες είναι πιο δυνατές και από τις λέξεις...Όπως αυτές οι εικόνες που συγκρίνουν τον Ερντογάν με τον Χίτλερ.

Άλλη μία εικόνα που συγκρίνει τον Τούρκο Πρόεδρο με τον δικτάτορα Αδόλφο Χίτλερ κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται αφορμή για σχόλια. Η φωτογραφία εντοπίστηκε στο twitter και "βολτάρει" στο διαδίκτυο με το Hashtag #BreakSilenceOnAfrin που σημαίνει "Σπάστε τη σιωπή για το Αφρίν". Χθες 18.3.2018 η Τουρκια κατέλαβε την Αφρίν και ο Ερντογάν δήλωσε περιχαρής ότι " Ήταν θέλημα θεού".

Η φωτογραφία του Ερντογάν - Χίτλερ,




Φυσικά, δεν είναι η μόνη φωτογραφία του Ερντογάν που γίνεται αφορμή για συζητήσεις, όπως άλλωστε δεν είναι η τελευταία φορά που το πρόσωπο του θα απασχολήσει τα ΜΜΕ καθώς συνεχίζει να βγάζει "πύρινους λόγους" και να προκαλεί.

Νωρίτερα σήμερα, απείλησε με απευθείας εισβολή στο Ιράκ, ενώ παράλληλα εξήγγειλε νέες επιδρομές σε πόλεις της Συρίας. Από την άλλη, ΄'εδωσε τελεσίγραφο στην  ΕΕ ζητώντας τα "υπόλοιπα 3 δισεκ. ευρώ" της βοήθειας για τους πρόσφυγες που έχουν υποσχεθεί οι Βρυξέλλες. Όπως τόνισε ο Ερντογάν: “οι Βρυξέλλες δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους” και πρόσθεσε: Αυτό το έθνος έχει υπερηφάνεια και δεν μπορείτε να παίζετε με την υπερηφάνεια μας". 

Θέλει να φαίνεται απρόβλεπτος, έτοιμος να ικανοποιήσει και τις πιο ακραίες φωνές της τουρκικής κοινής γνώμης, πίσω από όλα αυτά όμως κρύβεται μία στρατηγική...

Η φωτογραφία όπως εντοπίστηκε στο twitter:



A.M

Δεν υπάρχουν σχόλια: