Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ: Η ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ

Η Δευτέρα 12 Μαρτίου είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα για το δήμο Δελφών, όπως ιδιαιτέρως δύσκολες αναμένονται να είναι και οι επόμενες. Αφορμή η δέσμευση των λογαριασμών του από την ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ, λόγω του χρέος προς αυτή του ποσού των 3.070.000 ευρώ, ένα χρέος βέβαια που ο δήμος δεν αναγνωρίζει πολιτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από το δήμο Δελφών η εξέλιξη προέκυψε σήμερα το πρωί, δημιουργώντας μπαράζ παρενεργειών, οι οποίες στο σύνολό τους αλλά και στην πραγματική τους διάσταση θα «ζυγιστούν» τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του fokidanews.gr οι λογαριασμοί του δήμου στο σύνολο των τραπεζών ανέρχονται στα περίπου 4.5 εκατομμύρια ευρώ, με κάποιους από αυτούς να μπορούν για ειδικούς σκοπούς να κινηθούν, όπως έγινε σήμερα για την καταβολή της μισθοδοσίας.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η αντίδραση του δήμου, καθώς μιλάμε για μία εξέλιξη η οποία δεν ήταν αναμενόμενη, τουλάχιστον για την ώρα, και ενώ ταυτόχρονα ο δήμος έχει κινήσει τις δικές του νομικές διαδικασίες για το χρέος που επικαλείται η ΕΥΔΑΠ. Αναμένεται ακόμα και η στάση του βουλευτή Φωκίδας ο οποίος είχε παραστεί σε συμβούλιο της επιχείρησης όπου συζητήθηκε το θέμα.
www.fokidanews

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ιτεα δεν χρώσταγε τίποτα και οι κάτοικοι της Ιτεας που από επίσημα στοιχεία ηταν οι μόνοι που πλήρωναν και πληρώνουν το νερο.
Η Αμφισσα πριν τον Καλλικράτη είχε ήδη τεράστια χρέη προς την ΕΥΔΑΠ .
Και μας έβαλαν στον ίδιο Δημο και τώρα θα την πληρώσουμε και εμείς την νυφη που δεν φταίμε ΤΙΠΟΤΑ.
Να περιμένετε μεγάλες αυξήσεις στο νερό για να πληρώσουμε τα κερατιάτικα της Άμφισσας και αυτουνου του βλάκα που κάνει τον δήμαρχο.
Και για να μην ξεχνάμε μεταξύ αυτών που ήταν υπερ του παρόντος δήμου εκτος της Αφροδιτης, ήταν και ο Φουσεκης και η Μανδρεκα και ο Παναγιωτοπουλος που ειρωνευόταν τοτε τους Ιτιωτες …ετσι για να μην μας περνάτε και για μαλακες ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι λες καλέ μου φίλε; Τα χρήματα στην ΕΥΔΑΠ επί Καποδιστριακού Δήμου Ιτέας τα χρώσταγε ο Σύνδεσμος Διυλιστηρίου στον οποίο ήταν μέλος και ο Δήμος Ιτέας. Τότε δεν χρώσταγαν οι Δήμοι στην ΕΥΔΑΠ, αλλά οι ο Σύνδεσμος Διυλιστηρίου. Η Ιτέα χρώσταγε την αναλογία της, αναλογα με το ποσοστό που κατείχε στον Σύνδεσμο αυτό. Δεν έχει σχέση αυτό με την Άμφισσα, το Φουσέκη τον Παναγιωτόπουλο την Μανδρέκα και τις άλλες μπούρδες που γράφεις.