Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! «ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ…ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ», ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Θα μας τρελάνουν σ’ αυτή την κυβέρνηση.
*Ο κ.Τζανακόπουλος χρεώνει τον Σαββίδη, τώρα που είναι «τοξικός», στη ΝΔ , ο κ. Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ) στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Φίλης εμμένει πως θα έπρεπε να συλληφθεί μέσα σε 5 λεπτά στο γήπεδο, ο κ. Τσίπρας προτιμά την τιμωρία όλων των ομάδων.
*Ο Πάνος Καμμένος  χαρακτηρίζει «όμηρους» τους δυο στρατιωτικούς, ο Φώτης Κουβέλης διαφωνεί και του απαντά πως ο λόγος του είναι «υπερτροφικός»,  ο κ. Καμμένος επανέρχεται και ανταπαντά στον υφιστάμενο του με άρθρο του Politico και τίτλο «Όμηρoι στην νέα Τουρκία του Ερντογάν»... Σαν να του λέει, ότι δεν ξέρει τι του γίνεται με την Τουρκία.
* Ο Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ) αντιδρά στην επίσκεψη της Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ) στην Τουρκία αυτή την εποχή και
διερωτάται αν «είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει «θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων» με χυδαίο λόγο.
Υποτίθεται πως  στηρίζουν την ίδια κυβέρνηση. Τι συμβαίνει, βλέπουν ότι το σκάφος βυθίζεται και τρέχουν να διασωθούν; 
Όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες της «ριζοσπαστικής αριστεράς» και της «λαϊκίστικης δεξιάς» ανέβηκαν «χέρι- χέρι» στην εξουσία, αφού ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο, που τα μέτρα του θα τελειώσουν το 2023, και παρέτειναν τη μνημονιακή κατοχή της χώρας κατά πολλά χρόνια, αφού εξυπηρέτησαν φίλους και συγγενείς σε προνομιακές θέσεις του Δημόσιου, από κοινού κατάλαβαν πως ήρθε η ώρα ο κάθε ένας να αγωνιστεί ξεχωριστά για τη δική του πολιτική επιβίωση.
Οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση παίρνουν θέση μάχης σε καθορισμένα ζητήματα για να συσπειρώσουν - το κάθε κόμμα- τους οπαδούς του. Επειδή όμως με άλλες πολιτικές συσπειρώνεται η «λαϊκιστική δεξιά» και με άλλες η «ριζοσπαστική αριστερά», τα φαινόμενα αυτά των συγκρούσεων και των ανοικτών διαφωνιών θα αυξηθούν και θα ενταθούν όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών.
Το πρόβλημα είναι πως η χώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη περίοδο, για να έχει άλλη άποψη ο πρωθυπουργός, άλλη ο υπουργός άμυνας και άλλη ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας.
Και δυστυχώς δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνονται, και αν το αντιλαμβάνονται, προσπαθούν να το κρύψουν και όχι να το λύσουν. Η «Βαβυλωνία» και τα διαλυτικά φαινόμενα θα συνεχιστούν, καθώς ο πρωθυπουργός μέρα με τη μέρα δείχνει πως χάνει τον έλεγχο της κυβέρνησης και των πραγμάτων. Ο αμήχανος ανασχηματισμός προ βδομάδων , έδειξε μια νέα πορεία για την κυβέρνηση, τούτη τη φορά προς τα κάτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: