Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ "ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Οι τύποι είναι απίστευτοι! Δεν είναι απλώς ότι μας εμπαίζουν απροκάλυπτα, δεν τους αρκεί που καθημερινά με τα γραφόμενα και λεγόμενα τους καταφέρουν πλήγματα στην νοημοσύνη μας, πρέπει να μας θεωρούν και όλους/ες … ανίατες κλινικές περιπτώσεις.

Πώς διαφορετικά να εκτιμήσει κανείς τα όσα διαβάζει στην Αιτιολογική Εκθεση η οποία προβάλλει τα «επιχειρήματα» της κυβέρνησης γιατί πρέπει μέσα από την γενίκευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πρέπει να περάσει η λαϊκή περιουσία στα νύχια αρπακτικών;

Στην κυριολεξία είναι απίστευτοι οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί.
Διαβάστε ένα ενδεικτικό δείγμα:
 «…Η αναγκαστική εκτέλεση εκτυλίσσεται, εξ ορισμού, σε ένα πεδίο σύγκρουσης συμφερόντων αλλά και υψηλής ψυχικής έντασης. Πλην, όμως,

είναι αναγκαία σε κάθε έννομη τάξη. Η διενέργεια του πλειστηριασμού με ηλεκτρονικά μέσα επιτυγχάνει τη μεγιστοποίηση του οικονομικού οφέλους αλλά και την ελαχιστοποίηση του προσωπικού κόστους. Για όλους τους παραπάνω λόγους, προτείνεται η καθολική εφαρμογή του ηλεκτρονικού τρόπου διενέργειας των πλειστηριασμών».

Για τα όσα εξωφρενικά, λοιπόν διαβάζουμε αντί δικού μας σχολιασμού προτιμάμε να ακούσουμε την τοποθέτηση του Νίκου Μπογιόπουλου στην σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: