Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

TΟΣΚΑΣ ΚΑΙ TΣΙΠΡΑΣ "ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ" ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ... ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΗΣ! (BINTEO)

Στα αποτελέσματα της αντιεγκληματικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αναφέρεται η ανάρτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το σύνολο του κυβερνητικού έργου.
Ο πρωθυπουργός ανάρτησε και βίντεο για την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας λυκόσκυλο της αστυνομίας και ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας!
«Είναι φύλακας, είναι ικανός και πάντα επαγγελματίας. Ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του» αναφέρεται σε υπότιτλους για τον σκύλο.
«Γνώμονας της πολιτικής μας για την ασφάλεια, είναι μία σύγχρονη Αστυνομία πλάι στον πολίτη και απέναντι στην εγκληματικότητα. Η νέα αντιεγκληματική πολιτική έχει ήδη απτά αποτελέσματα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με το σχετικό video με τίτλο,



Γνώμονας της πολιτικής μας για την Ασφάλεια είναι μία σύγχρονη Αστυνομία πλάι στον Πολίτη και απέναντι στην εγκληματικότητα. Η νέα αντιεγκληματική πολιτική έχει ήδη απτά αποτελέσματα. https://primeminister.gr/2017/11/10/18750 
«Μία νέα αντιεγκληματική πολιτική εφαρμόζεται» στο οποίο περιγράφεται το έργο της αστυνομίας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι χιλιάδες υποθέσεις του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος που εξιχνιάστηκαν.

«Στοχεύουμε σε μια Αστυνομία άξια, να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στον πολίτη» αναφέρει στο video ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» ακούγεται στο τέλος η φωνή του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: