Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

O ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ (PHOTOS)

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική αλλά και φωτογραφική αποκάλυψη,προχωρά το νέο αθλητικό σάιτ to10.gr αφού δημοσιοποιεί σειρά φωτογραφικών ενσταντανέ με το κεντρικό πρόσωπο της σκοτεινής υπόθεσης όπλων στην Σαουδική Αραβία Βασίλη Παπαδόπουλο, μαζί με τον κουμπάρο του Ιβάν Σαββίδη την περίοδο που ο Σαββίδης ερχόταν ως «σωτήρας» του ΠΑΟΚ ατην Θεσσαλονίκη.
Δείτε τις φωτό Σαββίδη και του κουμπάρου του Παπαδόπουλου– ο οποίος ως γνωστόν εμπλέκεται στην σκοτεινή υπόθεση πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία (πιθανώς και αλλού),



Σύμφωνα με το δημοσίευμα του to10.gr «Από το Ροστόφ και την κουμπαριά με τον Ιβάν Σαββίδη, στο αποτυχημένο deal για την πώληση του ΠΑΟΚ και στο σκάνδαλο «τρελές σφαίρες» με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο.
Ποιος είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, γύρω από το όνομα του οποίου παίζεται τις τελευταίες ημέρες… μπάλα στην πολιτική σκηνή και όχι μόνο;
Σκάνδαλα σε κοινή θέα. Αυτή η μεγάλη σύγχρονη πληγή. Οτιδήποτε κι αν ακούσουμε, διαβάσουμε ή διαπιστώσουμε, δυστυχώς, έχει πάψει προ πολλού να μας εκπλήσσει. Το δόγμα του σοκ στην πλήρη καθημερινή εφαρμογή του. Επιχειρείς να καταμετρήσεις τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και χάνεσαι σαν μαθητής που αντικρίζει για πρώτη φορά έναν πολύχρωμο άβακα στο νηπιαγωγείο.
Από το «εδώ μεσάζοντες δεν μπαίνουν» του Πάνου Καμμένου, στον λαβύρινθο των συμφωνιών με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, τον κουμπάρο και άλλοτε έμπιστο εν Ελλάδι συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πολύ κοντά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ –και δη την ποδοσφαιρική– δεν είναι η πρώτη φορά που ακούνε για τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Το 2006, όταν ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την πρώτη απόπειρα να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, ο Β. Παπαδόπουλος εμφανιζόταν ως εκπρόσωπός του στις τότε διαπραγματεύσεις. Η οικογενειακή τους σχέση, όμως, ξεκινά από πολύ παλιότερα….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: