Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΚΑΘΕ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ- ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΣΠΟΡΑΣ

Τη δικιά του πρόταση καταθέτει το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο», με αφορμή τις εκλογές του δεύτερου γύρου για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Με επιστολή τους που δημοσιεύτηκε στο News247.gr, οι διαχειριστές της σελίδας, ζητούν «η παράταξη να έχει όνομα και σύμβολα», να «ανατιναχθεί» κάθε «γέφυρα με τη Δεξιά», να επενδύσουν τα στελέχη στο «πολιτισμικό ΠΑΣΟΚ» και να προετοιμαστεί σωστά η παράταξη για την επόμενη μέρα.
«Ήρθε η ώρα της Παπανδρεϊκής Σποράς, της γενιάς των 80’s και των 90’s, να αναλάβει τα ηνία του Κινήματος», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:
«Η τεράστια συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κεντροαριστεράς, περισσότεροι από 200.000 πολίτες, αποδεικνύει ότι η μεγάλη, δημοκρατική παράταξη είναι βαθιά ριζωμένη στην ψυχή του Λαού. Εκεί που πριν δύο χρόνια χαροπάλευε σε ποσοστά μικρότερα του 5% , ως αποτέλεσμα της στροφής στο ακραίο κέντρο και στο μνημονιακό μακιαβελισμό,
πλέον δείχνει ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα φτάσει σε διψήφια ποσοστά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ , το κάθε κόμμα για διαφορετικούς λόγους, ήδη ανασκευάζουν τις τακτικές τους απέναντι στο κίνημα του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι η ουρά της Δεξιάς, η χρυσή εφεδρεία για το σχηματισμό κυβέρνησης με το φερόμενο ως νικητή των επόμενων εθνικών εκλογών, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η δε ΝΔ, η οποία αρχίζει και αποχαιρετά την πιθανότητα του σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης, θα προσπαθήσει να κάνει ρεσάλτο στο χώρο του Κέντρου και στους απογοητευμένους μεταΠΑΣΟΚους (βλ. Ποτάμι και όμορες δυνάμεις).
Διαβάστε επίσης: Tο «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο» κατέκτησε τις καρδιές μας και μία… έδρα στο ΑΠΘ
Εμείς, ως Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο, οι καταλύτες της εδραίωσης – εκ νέου – του αγνού Παπανδρεϊσμού και του ΠΑΣΟΚ ως δύναμης ευημερίας, ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, καταθέτουμε δημόσια την πρότασή μας υπό το στρατηγικό πλαίσιο:
«ΕΡΧΟΜΑCTE 2021 – ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»
-Η παράταξη έχει όνομα και σύμβολα.
Πρέπει να σταματήσει άμεσα η γελοιότητα της επικοινωνιακής κοροϊδίας του Λαού, με την επιλογή ονόματος-φερετζέ ( Ελιά, ΔΗ.ΣΥ. κ.α. ). Είναι προσπάθεια εξαπάτησης, ένδειξη ηττοπάθειας και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Το όνομα και τα σύμβολά μας είναι η ψυχή μας.
-Ανατίναξη κάθε εξουσιαστικής γέφυρας με τη Δεξιά
Η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, που έβαλε τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, δεν έχει καμία θέση ως κυβερνητικός εταίρος στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι ομιλούν για την κρίση της σοσιαλδημοκρατίας. Ακόμα και στο τελευταίο πράσινο καφενείο, γνωρίζουν ότι η πρώτιστη αιτία αυτής της κρίσης, είναι η συνεργασία με τη Δεξιά. Γνωρίζουμε ότι πολλοί , έχουν αλωθεί ιδεολογικά επειδή αντιμετωπίζουν την πολιτική ως προνομιακό πεδίο βιοπορισμού. Η αποχή από τη νομή της εξουσίας μέχρι το 2021, είναι η απαραίτητη θυσία για την εξιλέωση του κινήματος στα μάτια του Λαού.
-Επένδυση στο πολιτισμικό ΠΑΣΟΚ
Αν κρατήσεις μια λέξη για να περιγράψεις την Ελλάδα των τελευταίων σαράντα (40) ετών, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα αναφωνήσεις: «ΠΑΣΟΚ». Το κίνημα που έδωσε ταυτότητα στη νέα Ελλάδα, των μεγάλων έργων, της έμφυλης ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αναδιανομής πλούτου. Η παράταξη που έφερε το μικρό άνθρωπο της Δεξιάς και τον ανέδειξε ως Homo Novus για την Ελλάδα του 2021. Το κίνημα που ένωσε τους Έλληνες, ως ίσους απέναντι στο ελληνικό όνειρο της παπανδρεϊκής ευημερίας. Αυτό το κίνημα είναι μόδα, είναι status symbol, είναι φαντασίωση και εναργής εμπειρία.
-Η προετοιμασία για την επόμενη μέρα
Ήρθε η ώρα της Παπανδρεϊκής Σποράς, της γενιάς των 80’s και των 90’s, να αναλάβει τα ηνία του Κινήματος. Οι επίγονοι του σοσιαλιστικού Big Bang, από το 1981 και ύστερα, ως η πιο μορφωμένη γενιά όλων των εποχών, θα ξαναφέρει το χαμόγελο και την ελπίδα στην καθημερινότητα της πατρίδας. Σε σύμπραξη με τους γονείς και τους παππούδες μας, να φέρουμε την αθάνατη ελληνική οικογένεια, στη νέα Εποχή που θα ανατείλει ξανά ο πράσινος και ζωοφόρος Ήλιος. Με το βλέμμα στο μέλλον και την καρδιά να χτυπά δυνατά και ρυθμικά: 2021 ΕΡΧΟΜΑCTE».

Δεν υπάρχουν σχόλια: