Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Επιτροπή Αλιβιζάτου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους εθελοντές, προέδρους και μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, καθώς και τα μέλη του Δικτύου Εμπιστοσύνης, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την περασμένη Κυριακή για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, καλώντας τους να ανταποκριθούν με παρόμοιο τρόπο και στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.
Την πρόταση των δύο υποψηφίων να συγκεντρωθούν σε κάθε εκλογικό τμήμα δωρεές σε χρήμα υπέρ των πληγέντων από τη θεομηνία της Δυτικής Αττικής,
με ευθύνη των εκπροσώπων τους έκανε δεκτή η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών για το νέο επικεφαλής του φορέα της Κεντροαριστεράς.
Παράλληλα αποφάσισε να καλέσει τους 210.000 συμπολίτες μας που ψήφισαν στον πρώτο γύρο να προσέλθουν πάλι στις κάλπες. Υπενθυμίζει ότι η ψηφοφορία την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ότι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, ότι δεν θα καταβάλουν καμιά εισφορά και ότι η διαδικασία αναμένεται να είναι ταχύτερη από ότι ήταν στον πρώτο γύρο, διότι δεν θα χρειασθεί να συμπληρώσουν αίτηση/δήλωση.
thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: