Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από τον τραυματισμό της γυναίκας δικηγόρου λίγο νωρίτερα στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια.
Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Euronews, κόβουν την ανάσα. Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος μετά το χτύπημα από φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων και σφηνώθηκε στο αριστερό της γόνατο. Η τραυματίας σφαδάζει από τους πόνους και φωνάζει.
Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό. Επιχείρησαν αρχικά να την κατασβέσουν με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.
Λίγα λεπτά μετά η τραυματίας μεταφέρεται στην οδό Κουντουριώτου,
όπου έσπευσαν κάτοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο
Αξίζει να σημειωθεί ότι επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την 44η Επέτειο του Πολυτεχνείου.
Ομάδα αντιεξουσιαστών, που βρισκόταν πίσω από το Πολυτεχνείο, επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε δυνάμεις των ΜΑΤ, που απάντησαν με χημικά και καταδίωξαν τους νεαρούς μέχρι την πλατεία.
Αυτή την ώρα στην πλατεία Εξαρχείων βρίσκονται 100 άτομα που έχουν δημιουργήσει μπλόκα με κάδους απορριμάτων.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στα Εξάρχεια για να καλύψει τα επεισόδια τραυματίστηκε, όταν άγνωστοι της πέταξαν φωτοβολίδα στο γόνατο. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει από το μεσημέρι σε 20 προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: