Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ (3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών πρέπει, σύμφωνα με το Καταστατικό, να πραγματοποιείται μέσα στο μήνα Δεκέμβριο. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε αυτή, για το 2017, να γίνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Μάλιστα στη φετινή Γενική Συνέλευση προβλέπονται και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής αφού ολοκληρώνεται η τριετής θητεία τους.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση είναι:

• Απολογισμός πεπραγμένων για το 2017
• Οικονομικός απολογισμός
• Προτάσεις των μελών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου
• Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
Για καθαρά τυπικούς λόγους καθορίζουμε την 26η Νοεμβρίου ως την ημερομηνία της πρώτης Γενικής Συνέλευσης οπότε, σύμφωνα με το Καταστατικό, απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός μελών για να υπάρχει απαρτία και ως τελική ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, οπότε δεν απαιτείται η παρουσία συγκεκριμένου αριθμού μελών για να υπάρχει απαρτία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστογείτονος 11 – 13, 2ος όροφος) και ώρα 10.30 π.μ.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη μιας κι απ’ αυτή, πέραν των άλλων, θα αναδειχθεί και το νέο Δ.Σ. το οποίο θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο του Συλλόγου για την επόμενη τριετία. Γι’ αυτό τον λόγο – και επειδή δεν θα σταλεί ειδική πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου να σημειώσουν από τώρα την ημερομηνία πραγματοποίησής της και να δώσουν μαζικά το «παρών».
Θυμίζουμε ότι ως μέλη θεωρούνται όλοι όσοι κατάγονται από την Αγία Ευθυμία και οι σύζυγοι αυτών συνεπώς και οι νύφες και οι γαμπροί. Θυσιάστε λοιπόν λίγες ώρες από την ξεκούραση της Κυριακής και ελάτε στη Γενική Συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: