Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στενοχωριούνται για την άνοδο της Ακροδεξιάς στη Γερμανία κι οι Συριζαίοι ρε φίλε που συγκυβερνούν στην Ελλάδα εδώ και 32 μήνες με το Ακροδεξιό σκουπιδαριό τον Καμμένο να πούμε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος δεν παίζετε, έχει πει και έχει κάνει τα πάντα.
Οτι οι Έλληνες Εβραίοι δεν φορολογούνται (!) σε αντίθεση με τους Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.
Ζει μόνιμα στους τεχνητούς παραδείσους των ψεκασμών, γεγονός που φαίνεται καθαρά και από τις ανακοινώσεις του κόμματος, όπου όχι μόνο είναι ακατανόητες, αλλά χρησιμοποιούν και λέξεις όπως «κορυφαιότητα» ή άλλους ανθελληνικούς νεολογισμούς.
Mε την υπόθεση του Καραγκιόζη του Χαικάλη πήγε να εφεύρει συνομωσία αλλά μπερδεύτηκε και ο ίδιος, δηλαδή ο σύμβουλος του Καμμένου, Γιώργος Αποστολόπουλος, ο ψεκασμένος , που πήγε να λαδώσει ψεκασμένους.... όπως λέν οι ψεκασμένοι
Τονίζει συνεχώς ότι δεν είναι μασόνος, αν και κανείς δεν τον ρώτησε αλλά χαίρομαι που έχει ομαδοποιήσει στο μυαλό του τις διάφορες θεωρίες.
Έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη με αφορμή καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για εμπλοκή του σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) και «παιχνίδια» με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Και στο δικαστήριο τα «γύρναγε» λέγοντας, ''Δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου'', υποστηρίζοντας ότι όσα του έχουν χρεωθεί δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο αλλά είναι ''προϊόν διαδικτύου''.

Παρ όλα αυτά όμως, τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) τον διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής .
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβη στο συγκεκριμένο ρουσφετάκι ενώ καταγγέλλει και καταδικάζει αντίστοιχα περιστατικά και εμφανίζετε σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος...(Σαν τον Καρατζαφέρη)
Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου η (με ημερομηνία 7/8/2012) απόφαση του προέδρου της Βουλής με την οποία «διορίζεται, στο Γραφείο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο Παναγιώτης Καμμένος του Αλκιβιάδη».
Δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει λάδι στη φωτιά με κάθε ευκαιρία και να ακολουθεί από πίσω.
Κάθε καταγγελία που κάνει ο κ. Καμμένος αποδεικνύετε θα έλεγα μαλακία αλλά έτσι του δίνω ελαφρυντικά και τον απαλλάσσω!
Στην ουσία είναι λαϊκιστής του κερατά ακολουθώντας το «γαία πυρί μιχθήτω» για να αποκομίσει κομματικά οφέλη, δηλητηριάζοντας την κοινωνία η όποια με την σειρά της είναι έτοιμη πάνω στην απέλπισια της λόγο του μνημονίου να πιστέψει το κάθε «νούμερο».
Με όλα αυτά όμως δεν πλήττεται ο Καμμένος ή ο Χαϊκάλης, πλήττεται η ελληνική Δημοκρατία στον πυρήνα της..

Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος γραφικός τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος, αυτός ο απίθανος ακροδεξιός ψεκασμένος τύπος που περιμένει την κατάλληλη ώρα για να επιστρέψει στο μαντρί της ΝΔ.
Ο Καμμενος ο εθνικός και μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια.
Δεν υπάρχει δεύτερος.
Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική.
Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη βουλή είναι δείγμα τρομερής παρακμής».