Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ- ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΤ ΑΝΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, με τους διαδηλωτές να διατρανώνουν την αγανάκτηση τους για τις πολιτικές της κυβέρνησης, πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, όταν το μπλοκ των διαδηλωτών έφτασε από το Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Ελευθερίας, είδαν τις κλούβες των ΜΑΤ να τους έχουν κλείσει τους δρόμους και να μην τους αφήνουν να κατευθυνθούν προς το ξενοδοχείο, όπου μιλά ο Πρωθυπουργός.
Τότε «άναψαν τα αίματα» μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοριά και τον Πρίαμο Ιερωνυμάκη,
να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα «πνεύματα».





«Όσοι λάβαμε μέρος στο συντονισμό αυτών των διαδηλώσεων θέλαμε δυναμική κινητοποίηση όμως χωρίς παρεκτροπές. Δε θα επιτρέψω να γίνει προβοκάτσια. Ας απομονώσουμε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν το στίγμα που ήρθαμε να δώσουμε», τόνισε ο κ. Βοριάς στους διαδηλωτές.
Παράλληλα, γίνονταν διαβουλεύσεις προκειμένου οι διαδηλωτές να μπορέσουν να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματα τους προς τον Πρωθυπουργό - κάτι που δεν έχει γίνει δεκτό μέχρι αυτή την ώρα. Επίσης ζητούν να έχουν οπτική επαφή με το σημείο όπου θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός, αφήνοντας πίσω το τρακτέρ. Όμως ούτε αυτό το αίτημα φαίνεται να εισακούεται από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: