Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ο… ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ.

Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι νέοι κονκισταδόρες. Όπως ακριβώς αναμένονταν, η κυβέρνηση γονάτισε ευλαβικά μπροστά στην Πολυεθνική αφού τσακίστηκε να την εξυπηρετήσει.

Τι μέχρι τις 22 του μήνα; Ούτε 22 ώρες δεν πέρασαν. Ευτυχώς δεν «διαπραγματεύτηκε», όπως έκανε με τους τοκογλύφους, έτσι τη γλυτώσαμε «φθηνά». Οι «επενδυτές» θα καταστρέψουν την περιοχή, θα κερδίσουν πολλά, ενώ δεν θα δώσουν τίποτα. Αν γινόταν διαπραγματεύσεις, μπορούσαμε να χάσουμε μαζί με τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε κι οι εταιρείες. 

Γιατί όχι; Έχει ξαναγίνει το κόλπο: Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών. Κυβερνούσε την Ινδία κι όχι μόνο. Στα χνάρια των προηγούμενων τυχοδιωκτών βαδίζουν οι σύγχρονοι επιχειρηματίες. Σαφάρι κάνουν κι εμείς, οι ιθαγενείς, παίζουμε το ρόλο των θηραμάτων.

Το βούλωσαν και τα ΜΜΕ,

αφού έγινε αυτό που ήθελαν τα αφεντικά. «Καλός ΣΥΡΙΖΑ», υπάκουος και σίγουρα πιο αποτελεσματικός για να εκτελέσει τις εντολές, από το βλάκα το Μητσοτάκη, που ακόμα μια φορά μας έκανε να ξεράσουμε από αηδία.
Κόλπο ήταν αγάπη μου. Όλα όσα έγιναν! Και θα στο εξηγήσω με όρους σεξουαλικούς.

Έχεις ακούσει για το τρίο; Ακριβώς! Πρόκειται περί ερωτικού τριγώνου. Το αφεντικό, ο πλούσιος, πηδάει και τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ. Στη θέση τους θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε δεξιό ή γιαλαντζί αριστερό κόμμα. Και οι δυο είναι εραστές του Κεφαλαίου, αλλά ο ένας, ο Αλέξης, το παίζει δύσκολος. Τάχα δεν θέλει, διαπραγματεύεται, γκρινιάζει κοκ. Μες το παιχνίδι όμως είναι όλα, γιατί στο τέλος θα κάτσει κι αυτός. Έτσι, αν το αφεντικό θέλει χάδια, έχει τον άλλο, το νεοφιλελέ.

«Μάλιστα κύριε, ότι πεις εσύ αφέντη». Είναι ο υπάκουος σκλάβος. Υπάρχει για να ικανοποιήσει άμεσα την ανάγκη του κυρίου ή της κυρίας για σεξ. Αλλά το εύκολο κάπου το βαριέται ο… επιβήτορας. Να το έχει συνέχεια «στο πιάτο» δε λέει. Θέλει λιγάκι παιχνίδι, να ανέβει η λίμπιντο. Λίγο φλερτ, προκαταρκτικά, να αυξηθεί η επιθυμία και η χαρά του πηδήματος. Γι αυτό έχει το δήθεν αριστερό, το σοσιαλδημοκράτη, οπορτουνιστή, ρεφορμιστή, συνέταιρο στο έγκλημα… πείτε τον όπως θέλετε. Εγώ τον λέω παρτενέρ. Κερδίζουν αυτοί, ο πλουτοκράτης περισσότερο, χάνουμε εμείς.
Διότι μας κοροϊδεύουν. Για να κερδίσουμε πρέπει να σκεφτούμε ΤΑΞΙΚΑ, αλλιώς οι του ΣΥΡΙΖΑ θα λένε «κοιτάτε τον κακό Μητσοτάκη», ο δε νεοφιλελές θα πανηγυρίζει γιατί κέρδισε «ο δικός του».

Οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των μεγαλοαστών. Αν ήθελε η κυβέρνηση μπορούσε να τους αλλάξει και να καταγγείλει την καταστρεπτική για το Δημόσιο σύμβαση με την Πολυεθνική, που είχε κάνει η ΝΔ με μόνο (κρυφό) όρο την εξυπηρέτηση της κομματικής της πελατείας! Βέβαια κάτι τέτοιο θα έχει συνέπειες τη ρήξη με όλο το Σύστημα. Αυτό δεν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει, αφού ρόλος του είναι να εξαπατά τον κόσμο κάνοντας δήθεν τον επαναστάτη, ενώ την κρίσιμη στιγμή όχι μόνο υποχωρεί, αλλά συντάσσεται με τον ταξικό αντίπαλο, για να σκορπίσει την απογοήτευση σε όσους μάχονται πραγματικά. Και οι δυο -ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ- είναι το δεξί και το αριστερό χέρι που νίβουν μαζί το βρωμερό πρόσωπο του Καπιταλισμού.

Ο μόνος τρόπος για να σωθεί το Περιβάλλον είναι να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε. Και αυτό θα γίνει, γιατί ο ρόλος του καθενός είναι πλέον γνωστός... 


Γράφει ο mitsos175.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Μήτσο, προστάτη του περιβάλλοντος !! Εσύ και το κόμμα σου !!!
Όπως προστάτεψες το περιβάλλον στην πρώην Σοβιετική Ένωση και την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας !!!!!!!
Εάν ψάχνεις για βλάκες.., έλα εδώ. Έχουμε πολλούς ακόμη !!