Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΝΤΟΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ! Η ΑΤΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο… ΦΟΒΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ιστορίες από το παρελθόν θυμήθηκε και εξιστόρησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη από το «άντρο των Καραμανλήδων», τις Σέρρες, όπου βρέθηκε πρόσφατα.
Ειδικότερα όπως γράφει ο «Βηματοδότης»:
«...μόλις κάθισε στην ταβέρνα η Ντόρα τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή για να του ευχηθεί τα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και να τον ενημερώσει ότι βρίσκεται στα μέρη του. Κουβέντα στην κουβέντα, τον πληροφόρησε ότι τις επόμενες ημέρες θα του τηλεφωνήσει ξανά (όχι βεβαίως για πολιτική ανάλυση), αλλά για χαλαρή κουβέντα μετά... τσίπουρου. Εν συνεχεία, κλείνοντας το τηλέφωνο, στράφηκε προς τον βουλευτή Σερρών Κ. Αχ. Καραμανλή που καθόταν δίπλα της και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Ντόρα: «Αντέχεις και εσύ τα τσίπουρα,
όπως ο ξάδελφός σου;».
Κ.Αχ.Κ. «Οχι, μετά το τρίτο, εγώ παραδίδω...».
Ντόρα: «Εγώ όμως μπορώ να συναγωνιστώ στα ίσια τον Καραμανλή».
Και αφού ουδείς έμεινε με την απορία αν η Ντόρα και ο Καραμανλής μπορεί άνετα να συναγωνιστούν σε έναν διαγωνισμό τσίπουρου, η κυρία Μπακογιάννη άρχισε τις εξιστορήσεις από τα παλιά. Και τι δεν θυμήθηκε...
Οτι όταν ήταν φοιτήτρια (και... χίπισσα - όπως πρόσθεσε κάποιος) στο Παρίσι είχε συχνές συναντήσεις με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, και τον πήγαινε μάλιστα βόλτα με το αυτοκίνητό της. Αλλά την ωραιότερη ιστορία τη φύλαξε για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εξιστόρησε λοιπόν ότι συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ (τότε που ο Ανδρέας αποκαλούσε ακόμη τον Μητσοτάκη «Εφιάλτη») σε μια δεξίωση.
Ο Ανδρέας μόλις την είδε, δεν έχασε την ευκαιρία και της είπε «έχεις ωραία μάτια». Και προτού προλάβει να τελειώσει τη φράση του, εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που είδε την Ντόρα να συνομιλεί με τον Παπανδρέου φροντίζοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:  «Αυτή είναι η κόρη μου η Ντόρα». Ο Παπανδρέου, χωρίς να κοιτάξει τον Μητσοτάκη, απαντά: «Αυτό δεν παύει το γεγονός ότι έχει ωραία μάτια».
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: