Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΝ "ΚΑΙΑΔΑ" ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με μεταφυσικές δοξασίες αλλά για μια ακόμα φορά δεν μπορεί να μην στιγματίσουμε το πόσο θεομπαίχτες είναι τα μέλη της ηγεσίας της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.
Ερέθισμα γ’ αυτό το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews το οποίο τιτλοφορείται «Η Χρυσή Αυγή στον … Καιάδα του σατανισμού».

Όχι δηλαδή ότι μάθαμε κάτι καινούργιο. Γνωρίζαμε από το παρελθόν ότι τα στελέχη της Χ.Α., αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα υπέρμαχοι της χριστιανικής πίστης –διοργανώνουν ευχέλαια, παρουσιάζονται ευλαβείς χριστιανοί κλπ δεν είναι παρά θεομπαίχτες σε σημείο μάλιστα που ο σκοταδιστής δεσπότης Πειραιά ο οποίος πριν καιρό ήταν φιλοχρυσαυγίτης, να διαχωρήσει την θέση του γιατί επικαλείται ότι οι χρυσαυγίτες είναι «παγανιστές και σατανιστές»,


Επανερχόμαστε, λοιπόν στο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας που αναφέραμε. Απ’ αυτό ενημερωνόμαστε ότι ο βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης Γιώργος Γερμενής, ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Καιάδας» εκτός των άλλων παριστάνει και τον μουσικό, συμμετέχοντας στο συγκρότημα Naer Mataron.
Η νέα, λοιπόν, δισκογραφική  δουλειά αυτού του συγκροτήματος ονομάζεται «Lucitherion». Στα τραγούδια που περιέχει και τα οποία έχουν χαρακτηριστικούς τίτλους όπως «Prometheus Satanas», υπάρχουν «προφανείς σατανιστικές αναφορές» ενώ στο εξώφυλλο του απεικονίζονται ανάποδοι σταυροί, κέρατα και γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής, μάλιστα, εμφανίζεται σε ένα βίντεο κλίπ αυτού του άλμπουμ, το οποίο τιτλοφορείται «Αγιος ο Δράκοντας», στο οποίο φορά ένα περιδέραιο με την πεντάλφα, ερμηνεύοντας το μουσικό κομμάτι ανάμεσα σε ανάποδους σταυρούς, φέροντας παράλληλα βαρύ μέικ απ.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο παρά μόνο ότι ο Γ. Γερμενής θεωρείται από τα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του φυρερίσκου Μιχαλολιάκου ενώ ο ίδιος άνθρωπος είναι ήδη υπόλογος στη δίκη της Χρυσής Αυγής. κατηγορούμενος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: