Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Πυρά στην κυβέρνηση με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας το »ως η μεγαλύτερη πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: »Με τον ΕΝΦΙΑ αναδείχθηκε η μεγαλύτερη πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και η αποκάλυψη του τι πραγματικά πρεσβεύουν. Η καταψήφισή του και οι καταγγελίες περί δήμευσης περιουσιών ήταν προπέτασμα καπνού για την κατάληψη της εξουσίας.
Η δέσμευση για την άμεση κατάργηση του και οι προτροπές στους πολίτες να μην τον πληρώνουν ήταν επίδειξη ψευτομαγκιας. Η αδυναμία οποιασδήποτε αλλαγής στη δομή και το περιεχόμενο του είναι απόδειξη οκνηρίας και αβελτηρίας.
Η προείσπραξή του απο τους δικαιούχους επιστροφής φόρου και μάλιστα σε μια δόση είναι ο ορισμός της αυθαιρεσίας. Η αναγκαστική είσπραξη του με κατασχέσεις,
από όσους αδυνατούν να τον πληρώσουν φανερώνει αναλγησία χωρίς όρια. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον κ Τσιπρα.
Ένα συνονθύλευμα εξουσιομανίας και ψευτομαγκιας, οκνηρίας και αβελτηρίας, αυθαιρεσίας και αναλγησίας, μια πολιτική απάτη με ονοματεπώνυμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: