Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ! ΆΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην εκδήλωση μνήμης για τους νεκρούς από την τουρκικής εισβολής πριν 43 χρόνια στην Κύπρο παρέστησαν μέλη της Χρυσής Αυγής και μάλιστα κατέθεσαν… στεφάνι! 
Η τραγική ειρωνεία είναι πως επέτρεψαν να καταθέσουν στεφάνι στους νεκρούς μέλη του ακροδεξιού μορφώματος, που έχουν ταχθεί αναφανδόν υπέρ της Χούντας των συνταγματαρχών, που ως γνωστόν οργάνωσε το προδοτικό πραξικόπημα ενάντια στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο και υποκίνησε την τουρκική εισβολή.
«Μου φαίνεται ότι έχουν παραφρονήσει οι Κύπριοι αδελφοί. Επέτρεψαν στη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στους νεκρούς της κυπριακής τραγωδίας… Πρόκειται για θύματα της άνανδρης τουρκικής εισβολής, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την προδοσία της χούντας, την οποία η ναζιστική οργάνωση υποστηρίζει.
Την απόλυτη ευθύνη για την κυπριακή τραγωδία φέρουν οι χουντικοί που συνεργάστηκαν με την Αμερική του Χένρι Κίσιγκερ. Μέγα λάθος Κύπριοι αδελφοί…

Ο αντιπρόσωπος της Χ.Α. ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συνοδινός κατέθεσε το στεφάνι εκ μέρους της ναζιστικής οργάνωσης. Συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο του εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδη Γεάδη, και τον εκπρόσωπο του άλλου ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου, τον επιστημονικό του συνεργάτη Ανδρέα Γιαλλουρίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: