Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΩΣ Ο «ΜΑΪΜΟΥ» ΠΟΓΚΜΠΑ ΞΑΦΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ

Ο Πολ Πογκμπά φυσικά και αυτή την στιγμή δεν κάνει διακοπές αλλά έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο σωσίας του πέρασε ζωή και κότα πριν από λίγες ημέρες στην Σκύρο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mιχάλη Μαρδά για το ΕleftherosTypos.gr κάποιος που του έμοιαζε πάρα πολύ ήξερε πως εύκολα θα ξεγελούσε τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού και συστήθηκε με το όνομα του Γάλλου άσου. Φυσικά και έγινε πόλος έλξης για πολλούς και μεγάλους και ως ντίβα μοίραζε αυτόγραφα δεξιά και αριστερά αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό
Σε όλα τα μαγαζιά που πήγαινε για μία εβδομάδα που έμεινε στο νησί δεν πλήρωσε ποτέ αλλά αυτό δεν του έφτανε. Την τελευταία ημέρα της παραμονής του επισκέφθηκε ένα κατάστημα με αναμνηστικά δώρα και όταν έφυγε από εκεί έλειπαν αρκετά πράγματα που μάλλον του άρεσαν αλλά δεν έκανε τον κόπο να τα πληρώσει.
Τελικά η απάτη αποκαλύφθηκε όταν αποχώρησε από το νησί και μπορεί αυτή την στιγμή να εκμεταλλεύεται και άλλους ανυποψίαστους ποδοσφαιρόφιλους.
Δείτε τον σωσία του Πολ Πογκμπά κατά την διάρκεια ενός από τα πολλά, τζάμπα, γεύματά του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: