Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

AΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ !!!

  Τα σαββατοκύριακα είναι συνήθως ημέρες ξεκούρασης, βόλτας και χαράς για τους περισσότερους, αλλά δυστυχώς όχι για όλους !!! Χτες Κυριακή 25/6/17 ο "κλήρος" έπεσε στον φίλο Βασίλη Κόνογλου να θρηνήσει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αγαπημένους του τετράποδους συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, θύματα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Τζάκο 7 ετών και την Τζίνα 6 ετών ράτσας Balkan, τα οποία έβγαλε ο Βασίλης για εκπαιδευτικό σε λαγό το πρωινό της Κυριακής στην ζώνη εκπαίδευσης της περιοχής Πριόνια, στο όρος Βέρμιο, στην Νάουσα.
 
Τα 2 άτυχα σκυλιά είχαν σηκώσει ένα λαγό ενώ ο Βασίλης αμέριμνος παρακολουθούσε από απέναντι την εξέλιξη της καταδίωξης. Ξαφνικά άκουσε ουρλιαχτά πόνου και γρυλίσματα, κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει και έμπηξε τις φωνές, ενώ παράλληλα έτρεξε προς το σημείο που έβλεπε να κουνιούνται οι φτέρες, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δει τίποτα παραπάνω.
 
Τρέχοντας και ουρλιάζοντας πανικόβλητος καθώς άκουγε τις σπαρακτικές κραυγές της Τζίνας που την είχαν αρπάξει οι λύκοι, σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο από το ηλεκτρικό κολάρο που είχε στον λαιμό της η σκυλίτσα ( για να την μαζεύει όταν έπεφτε σε ζαρκάδια) χωρίς ωστόσο την παραμικρή επιτυχία.
 
Η απόσταση όλη και όλη ήταν γύρω στα 300 μέτρα και ο Βασίλης λόγω του δύσβατου της περιοχής την κάλυψε σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Φτάνοντας στο σημείο, με φρίκη αντίκρισε το κυριολεκτικά κατασπαραγμένο  κουφάρι του Τζάκου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ενώ την σκυλίτσα την Τζίνα δεν την βρήκε ποτέ. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τζάκος ζύγιζε 27 ολόκληρα κιλά και κατασπαράχτηκε σε λιγότερο από δέκα λεπτά !!!
 
Η διπλή δολοφονία του Τζάκου και της Τζίνας, των συντρόφων του Βασίλη δηλώθηκε μέσω του κυνηγετικού συλλόγου στο Δασαρχείο της Νάουσας.
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: