Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΆΝΕΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟΝ… ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΑΣ… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ!

Τον Βύρωνα Πολύδωρα θύμισε σε πολλούς σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη δήλωσή του για τον Χειμώνα που φταίει για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από το υπουργείο Περιβάλλοντος, αναφέρθηκε στους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που όπως είπε «όλοι μας είχαμε μια εμπειρία», αποδίδοντας το γεγονός στον «βαρύ χειμώνα», «βαρύτερο ενδεχομένως από τους προηγούμενους», όπως είπε χαρακτηριστικά. Αυτό, εξήγησε ο πρωθυπουργός, οδήγησε σε αύξηση της κατανάλωσης κατά 9% και σε αλλαγή της κλίμακας για τους καταναλωτές.
Αυτή η δήλωση έφερε κατά νου τα όσα είχε πει,
το καλοκαίρι του 2007 με τις φονικές πυρκαγιές ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, που απέδωσε την καταστροφική πορεία των πυρκαγιών στον «στρατηγό άνεμο». «Ο στρατηγός άνεμος ορίζει πολλά πράγματα για τη δράση μας, κυρίως των αεροπλάνων», είχε δηλώσει ο Βύρων Πολύδωρας, αναφερόμενος στην καταπολέμηση των πύρινων μετώπων που κατέκαιγαν την Ελλάδα.
Αυτό έδωσε την αφορμή στο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αλέκο Στάμου να σχολιάσει με «καυστικό» και πετυχημένο τρόπο: «Από τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ του ΠΟΛΥΔΩΡΑ, ( Φωτιές )
στον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ του ΤΣΙΠΡΑ, ( ΔΕΗ )
ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: