Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ «ΚΑΡΦΑΡΕΣ» ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Σαφέστατες αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχει «στολίσει» εξαπέλυσε ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή το συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Αντώναρος αναφέρεται στους «υπερπατριώτες», που ανέτρεψαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τους οποίους μάλιστα κατηγορεί ότι εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Με βαθειά θλίψη και μεγάλο σεβασμό αποχαιρετώ σήμερα τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ήταν ο ηγέτης της παράταξης μας που με σύνθεση και διορατικότητα κατάφερε να «σπάσει» το 1989-90 το μονοπώλιο εξουσίας του ΠΑΣΟΚ και να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας για να ανατραπεί πρόωρα από τους δήθεν υπερπατριώτες αλλά στην ουσία εκφραστές συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.
Στην οικογένεια του, και προσωπικά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζω από την καρδιά μου τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μου».
Σημειώνεται, πως στις 21 Οκτωβρίου 1992, ο Αντώνης Σαμαράς, μετά από διαφωνία με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη, ανακοίνωνε την παραίτησή του από την κυβέρνηση της ΝΔ. Ο επίσημος λόγος της αποχώρησης Σαμαρά ήταν το Μακεδονικό και η λύση της διπλής ονομασίας, την οποία πρόεκρινε ο τότε πρωθυπουργός, με τον κ. Σαμαρά να εκφράζει τη σφοδρή αντίθεσή του. Το τελικό πλήγμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε λίγο αργότερα με την παραίτηση του Γιώργου Συμπιλίδη, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να χάσει την δεδηλωμένη και να οδηγηθεί σε εκλογές, στις οποίες η ΝΔ συνετρίβη από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποτε και τιποτα δεν κανουν οι δεξιοι χωρις συμφερον..