Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ» Ο ΚΙΜ –Ο ΧΛΙΔΑΤΟΣ «ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» ΤΟΥ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν θα είναι σίγουρα ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος δικτάτορας που ζει ο ίδιος στη χλιδη, την ίδια ώρα που ο λαός του λιμοκτονεί ακούγοντας τον ηγέτη του να εξυμνεί τον κομμουνισμό!
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν όμως της Βορειας Κορέας έχει βαλθεί να τους ξεπεράσει όλους τους υπόλοιπους με την εκκεντρικότητα, αλλά και την αυταρχικότητα του.
Μάλιστα, στο ανατολικό άκρο του απομονωμένου κράτους του έχει δημιουργήσει έναν άλλο κόσμο, ειδικά για… πάρτη του!
Έναν κόσμος που ασφαλώς δεν μαστίζεται από την πείνα και τον αυστηρό τρόπο ζωής που επιβάλλει ο ηγέτης του στους πολίτες,
Φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από τον αέρα, αποκαλύπτουν τον κρυφό παράδεισο του, σε μία περιφραγμένη περιοχή που θυμίζει τη Χαβάη και την Ίμπιζα, όπως αποκαλύπτει ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος έχει φιλοξενηθεί εκεί.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το κρυφό θέρετρο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας περιλαμβάνει ιδιωτική μαρίνα, πολλές πισίνες, γήπεδο ποδοσφαίρου, εναέρια γέφυρα που συνδέει δύο πολυτελή συγκροτήματα κατοικιών.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φιλοξενεί εκεί μέλη της πολιτικής και όχι μόνο ελίτ, και όλοι απολαμβάνουν πανάκριβα εισαγόμενα κρασιά, γεύματα με αστακούς και γαλλικά τυριά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Sun, που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες.
Ο πρώην μπασκετμπολίστας Ντένις Ρόντμαν, που συνδέεται με ιδιαίτερη φιλία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει αναφέρει σχετικά με την εμπειρία που βίωσε στο ιδιωτικό θέρετρο του ηγέτη: «Είναι σαν να είσαι στη Χαβάη ή την Ιμπιζα, μόνο που αυτός είναι ο μοναδικός κάτοικος εκεί. Γύρω του υπάρχουν πάντα 50-60 άνθρωποι που γελάνε και πίνουν κοκτέιλ. Πίνουν την καλύτερη τεκίλα του κόσμου εκεί».
Παράλληλα, υπάρχει ιδιωτικό σιδηροδρομικό δίκτυο που οδηγεί στο θέρετρο καθώς και μία στρατιά παρκαρισμένων Mercedes, έτοιμες να μετακινούν τους υψηλούς καλεσμένους.
Όλοι μένουν εντυπωσιασμένοι από το υπερπολυτελές γιοτ του νεαρού δικτάτορα, μήκους 300 ποδιών και σύγχρονης τεχνολογίας.
Την ίδια ώρα, τα 25 εκατομμύρια πολιτών της Βόρειας Κορέας λαμβάνουν κατά μέσο όρο, μηνιαία αμοιβή από τις εργασίες τους, 3 δολάρια.
(πηγή: topontiki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: