Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

«ΚΑΡΦΙΑ» ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΩΝ… REAL ESTATE ΚΑΙ OFFSHORE ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙ!

Στην άκρη περίμεναν όλοι οι καραμανλικοί την απόφαση της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, που αθώωσε όλους τους κατηγορούμενους.
Ένας από αυτούς και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης, που ένιωσε δικαιωμένος, κάνοντας λόγο για «σκευωρία», ενώ πέταξε και «καρφιά» προς τη ΝΔ για τη στάση προς το πρόσωπό του.
Όπως επισημαίνει «δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, ήταν όλα εξ αρχής κατασκευασμένα».
Η δήλωσή του στα social media:
«Η υπόθεση του Βατοπεδίου,
έκλεισε οριστικά και τελεσίδικα με την απόφαση της δικαιοσύνης.
Δεν υπήρξε ποτέ, κανένα σκάνδαλο. Ήταν όλα εξ αρχής κατασκευασμένα.
Σήμερα λοιπόν, επιτρέψτε μου λίγες προσωπικές σκέψεις.
Από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπήρξε κανένας άλλος πολιτικός που να κατηγορήθηκε τόσο χυδαία και τόσο άδικα, όσο εγώ.
Δεν υπήρξε παρόμοια περίπτωση τόσο στυγνής πολιτικής απαξίωσης μιας διαδρομής ετών, από αντιπάλους και «φίλους»…
Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν τέτοιος κανιβαλισμό εις βάρος πολιτικού και της οικογένειας του, παρά το ότι γνώριζαν όλοι πάρα πολύ καλά, ότι πίσω από τις κατηγορίες δεν υπήρχε η παραμικρή σκιά.
Στα οκτώμισι χρόνια αυτά, υπήρξε πλήθος αθωωτικών αποφάσεων από τη δικαιοσύνη, τις ελεγκτικές αρχές , τη Βουλή. Υπήρξαν έγγραφες δηλώσεις συγνώμης από έντυπα, τηλεδικαστές , από «κατήγορους» της γειτονιάς και το καφενείου…
Κακά τα ψέματα… Η «άλλη πλευρά» έπαιξε τότε τα ρέστα της, για να απαξιώσει πρόσωπα και κυβέρνηση.
Η παράταξη που υπηρέτησα χρόνια, όμως , υπήρξε πάντα φοβική και ενοχική. Δε στήριξε ποτέ τους ανθρώπους της ακόμα και αν ήξερε την αλήθεια. Αντίθετα, δε δίστασε να τους δώσει ως βορά ακόμα και από τα σκαλοπάτια του κόμματος…
Δεν κατάλαβε ποτέ, ότι στο φασιστικό «υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;» η απάντηση είναι ότι υπάρχει, όταν ο καπνός είναι δημιούργημα που υπηρετεί σκοπιμότητες.
Την ημέρα της παραίτησης μου, είχα πει «…όταν ο κουρνιαχτός κατακάτσει, θα μπορέσετε όλοι να δείτε καθαρά. Τότε, δεν θα υπάρχει ούτε ένας, που αγωνίστηκε μαζί μου απ τις εποχές τις νεολαίας και δεν θα είναι περήφανος για τη συμπόρευση αυτή» .
Σήμερα, είναι αυτή ακριβώς η μέρα.
Θέλω μόνο να ζητήσω συγνώμη απ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για όσα τράβηξαν όλα αυτά τα χρόνια, επειδή ο σύζυγος και πατέρας τους, ήταν ένας ενοχλητικά και ανεξέλεγκτα προβεβλημένος πολιτικός που έπρεπε να βγει απ τη μέση…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: