Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ITEA: ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε στην Ιτέα το γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής, θέλοντας -όπως τόνισε- να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας συνολικά για την πορεία της χώρας.
«Σκοπός μας δεν είναι να απευθυνθούμε μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια, για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Το χαμόγελό σας και η αισιοδοξία με την οποία με υποδεχθήκατε είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτή η χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον», είπε, προσθέτοντας πως έχει αναλάβει τη δέσμευση να γυρίσει όλη την Ελλάδα με στόχο να ακούσει τα τοπικά προβλήματα και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η Ιτέα είναι ένας τόπος με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη αναβάθμισης του λιμανιού με στόχο την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ξέρει τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας αλλά και Περιφέρειας, λέγοντας πως ο περιφερειάρχης έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά από πολύ σημαντική έργα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. «Πιστεύω ότι το μέλλον σας είναι λαμπρό», προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



































Φωτο απο karteria1.blogspot.gr  και απο το facebook.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι συνήθεις ύποπτοι Κιρρας και Ιτέας..μπουμπουκια

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ? ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Η ΙΤΕΑ

Ανώνυμος είπε...

μπουμπούκι < αρχαία ελληνική βομβύκιον, υποκοριστικό του βόμβυξ
Ουσιαστικό
μπουμπούκι ουδέτερο

άνθος στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του, πριν ανοίξει τα πέταλά του
(μεταφορικά) ως τρυφερή προσφώνηση
(ειρωνικά) για άνθρωπο με βεβαρυμένο παρελθόν

διάλεξε και παρε

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοινος ο Δημαρχος Δελφων που ειναι ο σκιαγμενος ο κρυφοσυσιζαιος δεν πηγε δεν του εχουν.πει οι συμβουλοι του οτι ειναι ο αρχων της πολης δημου και θα επρεπε να υποδεχθει τον σημερινο αρχηγο της αξιοματικης αντιπολιτευσης α..... ξεχασα εστειλε το αρη ρε χουμα

Ανώνυμος είπε...

Nα απαντησω και να διορθωσω των 5:54 πως ο Δημαρχος Δελφων ηταν στο γραφειο του στην Αμφισσα οπου και ειχαν συναντηση οι δυο ανδρες οσο δε αφορα για τα κρυφοσυριζαιος να συμπληρωσω πως ο κυριακος στην επισκεψη του στον ιερο ναο της μητροπολεως ηταν πλαισιομενος απο τον κ καθηγητη της σχολης καλων τεχνων κατασκευασμα του πρωην δημαρχου και πρωην νομαρχη Φουσεκη Νικολαου ξανα ματα ΧΟΥΜΑ