Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ;

Την υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα πρέπει να τη δούμε διαφορετικά. Η καταδίκη του σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή είναι ήττα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης και το λέμε μετά λόγου γνώσεως.
Αποδεικνύει ότι όταν το πολιτικό σύστημα, το κράτος και οι δικαστές είναι ανίκανα μέσα για να αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα λαϊκισμού και άκρατης ανοησίας, βρίσκουν άλλους τρόπους να «εκδικηθούν». Κι εξηγούμαστε: Ο «εθνοσωτήρας» Σώρρας καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για κάποιες απάτες από αυτές που συμβαίνουν πολύ συχνά στην Ελλάδα, κι όχι μόνο. Έφαγε 100 χιλιάρικα από τον κουμπάρο και πρώην συνεργάτη του και χρησιμοποίησε και μερικές χιλιάδες ληγμένα κουβετιανά δηνάρια τα οποία τα έδινε αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν για το τι ήταν αυτά όταν τα έδινε. Η ιστορία δεν είναι τωρινή αλλά ο Σώρρας κυκλοφορούσε ελεύθερος κι έδινε όρκους στο Ηρώδειο.
Οι κομπίνες του, λοιπόν, έγιναν και ορθώς καταδικάστηκε. Αλλά για πείτε μας πόσοι και πόσοι κομπιναδόροι,
δεν υπάρχουν και τη γλιτώνουν χωρίς καμιά επίπτωση; Εδώ χάνονται εκατομμύρια για τους πρόσφυγες και δεν έχει υπάρξει ούτε καν εισαγγελική παρέμβαση. Που είναι αυτά τα λεφτά, ποιος τα έφαγε, ποιος εκμεταλλεύεται ταλαίπωρους ανθρώπους;
Εδώ υπάρχουν χιλιάδες μπαταχτσήδες οι οποίοι χρωστούν εκατομμύρια αλλά ταυτόχρονα έχουν βίλες, εξοχικά, πολυτελή αυτοκίνητα και καταθέσεις απίστευτες. Τους έπιασε κανείς να τους βάλει στη φυλακή; Για παράδειγμα οι εκδότες που χρωστάνε εκατομμύρια αλλά η προσωπική τους περιουσία είναι τεράστια. Τους έβαλε κανείς στη φυλακή; Ο Λιακουνάκος μόλις προχθές έβγαλε το βραχιολάκι και κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατ. ευρώ. Που τα βρήκε όλα αυτά τα λεφτά όταν έχει απλήρωτους εκατοντάδες εργαζόμενούς του; Αυτές κι αν είναι τεράστιες κομπίνες, όχι ο ανόητος Σώρρας που έδινε κουβετιανά δηνάρια.
Προς Θεού. Δεν λέμε ότι δεν έπρεπε να καταδικαστεί, όμως, αυτή του η καταδίκη και με τόσα χρόνια χωρίς αναστολή έπρεπε να έχει γίνει προ πολλού και για άλλα θέματα.
Χρόνια τώρα κάποιοι δημοσιογράφοι, αλλά και πολιτικοί όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης έχουν φέρει το θέμα Σώρρα στην επιφάνεια. Έχουν υπάρξει εδώ και χρόνια προειδοποιήσεις ότι ο «εθνοσωτήρας» είναι ένας κοινός απατεώνας μπροστά στον οποίο η… φραπελιά είναι πταίσμα. Τράπεζες από ΗΠΑ και Καναδά έχουν πιστοποιήσει ότι δεν υπάρχουν τα 600 δις που επικαλείται ότι έχει. Οι μετοχές της Ανατολής είναι κουρελόχαρτα που πωλούνται με την οκά στο Μοναστηράκι. Η ΤτΕ έχει βγάλει εδώ και καιρό πόρισμα ότι δεν υπάρχει σάλιο στο… κόμμα του Σώρρα. Επειδή κάποιος δικαστής είχε εκδώσει μια απόφαση που έλεγε ότι ενδεχομένως ο Αρτέμης να είναι πλούσιος, αφέθηκε ελεύθερος να φτιάχνει γραφεία και να κοροϊδεύει τον κόσμο.
Που ήταν οι δικαστές και το πολιτικό σύστημα να στείλουν στον… ψυχίατρο έναν άνθρωπο που λέει ότι έχει περιουσία 10 φορές μεγαλύτερη από του Μπ. Γκέιτς ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα του Forbes;
Γι’ αυτό κινήθηκαν έτσι οι δικαστές και φυλακίζουν τον Σώρρα για μικροκομπίνες. Γιατί απέτυχαν να κάνουν όσα έπρεπε να κάνουν όταν έπρεπε.
Κι εδώ πάμε και στις ευθύνες του κόσμου. Ο άνθρωπος αυτός, που βλέποντάς τον και μόνο καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις, ίδρυσε δεκάδες γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Έχει εγγεγραμμένους χιλιάδες στο «κίνημά» και στις συγκεντρώσεις που έκανε μάζευε απίστευτο κόσμο. Κάποιοι δεν απέκλειαν ακόμη και να μπει στη Βουλή αφού υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που πιστεύουν το ψέμα, την βλακεία, τα τερατουργήματα που εκστομίζει κάθε βλάκας ή έξυπνος ή απλά τρελός. Κι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν χάσει την ελπίδα τους και πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιος που θα τους πληρώσει τα χρέη. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε ούτε παντελόνι να φορέσει, έκλεβε από τον κουμπάρο του και χρωστούσε στην εφορία και θα είχε κάπου πεταμένα 600 δις ευρώ για να πληρώσει όλα τα χρέη των Ελλήνων;
Ποιοι είναι αυτοί οι βλάκες που έστειλαν κατά εκατοντάδες δήλωση στην εφορία με την οποία έλεγαν ότι δεν πληρώνουν τους φόρους τους και να πάει το κράτος στον Σώρρα να εισπράξει; Είναι σίγουρα κάποιοι από εμάς, διπλανοί μας, φίλοι μας και συγγενείς μας. Είναι σίγουρα άνθρωποι που ψηφίζουν στις εκλογές, που βγαίνουν αγανακτισμένοι και βρίζουν τη Βουλή, που ακούνε σαν χάνοι κάθε θεωρία συνωμοσίας για ψεκασμούς, διεθνή σιωνισμό, Ελοχίμ και Νεφελίμ.
Για όλα τα παραπάνω λέμε ότι η χώρα έχει αποτύχει πλήρως και η εκδικητική καταδίκη του Σώρρα ήταν η σφραγίδα. Προτού φάει 8 χρόνια φυλακή αυτό το μικρολαμόγιο, θα έπρεπε να έχει ξεμπροστιαστεί από πολιτικό και δικαστικό σύστημα και να έχει αποδοκιμαστεί από την ελληνική κοινωνία.
Όμως, όσο αυτή η κοινωνία πιστεύει στο ψέμα, πιστεύει ότι υπάρχουν λεφτά, ότι κάποιοι θα καταργήσουν τα μνημόνια, θα μειώσουν τους φόρους, θα δώσουν αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, τόσο οι διάφοροι Σώρρες θα ευδοκιμούν. Εδώ έχουμε τον Τσίπρα και τον κρατάμε πρωθυπουργό και μας έφταιξε ο Αρτέμης που σπάγαμε και πλάκα;



antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: