Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ!

Είμαστε σήμερα στη χώρα μας αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή δυσφήμηση του ανθρώπινου είδους.
Μέλη διάφορων ομάδων τραμπούκων (άραγε έχουν κάποιου είδους σχέση με την Χρυσή Αυγή;) τόσο με την ψυχολογική βία που ασκούν σε παιδιά δημοτικού όσο και με τα απίστευτης αγριότητας επεισόδια έξω από το σχολείο που φιλοξενεί προσφυγόπουλα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, προσβάλλουν όχι μόνο τη Δημοκρατία, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη υπόστασή μας.
Το ότι το πολιτικό σύστημα στέκεται αμήχανο απέναντι στις φασιστικές συμπεριφορές που προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος , αποτελεί κόλαφο για τη δημοκρατία αλλά και τον βαθύτατα κομματικό τρόπο αντιμετώπισης των έντονων πολιτικών προβλημάτων. Καμιά ιδεολογική διαφορά δεν θα έπρεπε να προταθεί,
ως πρόσχημα μη συμμετοχής σ’ ένα κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση αυτής της ντροπιαστικής κατάστασης.
Σοβαρό πρόβλημα είναι και η πλημμελής έως ανεκτική αντιμετώπιση των συγκεκριμένων τραμπούκων από την Ελληνική Αστυνομία και την πολιτική της ηγεσία. Έχοντας ένα βεβαρυμμένο παρελθόν λόγω της διαπλοκής της με το ελληνικό παρακράτος, είναι έγκλημα να υποπέσει η Αστυνομία στο ίδιο λάθος και να επιβαρύνει εκ νέου την απαξιωτική εντύπωση των πολιτών εις βάρος της.
Τέλος, η παραμονή στην κυβέρνηση του… αχαρακτήριστου υπουργού κύριου Τόσκα μόνο ερωτηματικά γεννά για τους λόγους που τον προστατεύει ο πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με την σιωπή του, μοιάζει ουσιαστικά σαν να του προσφέρει κάλυψη. Ένα κόμμα που υποτίθεται ότι αναγνωρίζει τις αρχές του διαφωτισμού, υπερασπίζεται έναν επικίνδυνα ανίκανο, λαϊκιστή πολιτικό, που δεν μπορεί να εγγυηθεί … ούτε την δική τους ασφάλεια!

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: