Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΖΑΛΑ

Συμπόνια και συμπάθεια είναι τελικά τα υλικά της αριστερής  ριζοσπαστικής πολιτικής της κυβέρνησης και συνιστούν την ειδοποιό διαφορά από τις προηγούμενες  …τις επάρατες, τις απάνθρωπες και συντηρητικές.
Οι άλλες κυβερνήσεις δεν είχαν ευαίσθητους υπουργούς σαν τον κύριο Μουζάλα, που δήλωσε συγκλονισμένος από την τραγική εικόνα του προσφυγικού καταυλισμού στη Μόρια. Είχαν ανάλγητους υπουργούς , που θέλανε Αμυγδαλέζες και να πνίγονται τα παιδάκια στις θάλασσες του Αιγαίου, από άποψη μάλιστα και όχι από βίτσιο… γιατί βαθιά επιθυμία τους ήταν να ευχαριστήσουν τα ξένα αφεντικά τους…
Διατείνεται ο κ. Μουζάλας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει τις ΜΚΟ , για το τί κάνουν τα χρήματα που παίρνουν από την ΕΕ, η οποία και… φταίει προφανώς,
αφού όπως μας είπε ο ριζοσπάστης υπουργός η αριστερή κυβέρνησή μας της ασκεί πιέσεις σχετικά ,αλλά… είναι το νομικό της πλαίσιο που χρειάζεται αλλαγή!
Και φυσικά, για τους χιλιάδες διορισμούς ανθρώπων , που ούτε το πόδι τους πατούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς… ο κ. Μουζάλας , ο κ. Κυρίτσης και οι λοιποί της κυβέρνησης, μαζί με τον ριζοσπάστη πρωθυπουργό… ιδέα δεν έχουν.
Όχι, ποτέ ελληνική κυβέρνηση δεν είχε επιδείξει στο παρελθόν παρόμοιο πολιτικό θράσος, τέτοια αναλγησία, τέτοια χυδαιότητα, τέτοια περιφρόνηση  απέναντι στη κοινή λογική. Ένα από τα πολλά για τα οποία πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι η αβυσσαλέα  διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Αν ο κ. Μουζάλας συμπονά τους πρόσφυγες για τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στην Μόρια και αλλού, ας παραιτηθεί και ας στραφεί στην ιεροσύνη. Ας μονάσει στο Άγιον Όρος όπου η συμπόνια και η προσευχή θα γαληνέψουν την δοκιμαζόμενη συνείδησή του. Στην πολιτική, από την άλλη, μετρούν τα αποτελέσματα και θα ληφθούν υπό όψη τα ασύστολα ψεύδη με τα οποία υφάρπαξαν την εξουσία και την ψήφο των πολιτών.
Η συμπεριφορά της κυβέρνησης και οι χειρισμοί της στο Προσφυγικό αποδεικνύουν ότι μας κυβερνούν ιδεοληπτικοί και άσχετοι, που δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν τίποτα σωστά και κυρίως δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Το δε δυσμενέστερο είναι ότι ακόμα και σήμερα ο πολιτικός σχεδιασμός των Τσίπρα, Μουζάλα βασίζεται  στην… ελπίδα και τα… σημάδια!

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: