Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΘΕΩΣΗ! ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Α ΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟ)

Η νέα διεύθυνση του ΔΟΛ προκειμένου να επαναφέρει το ιστορικό συγκρότημα στο δρόμο της ελεύθερης ακηδεμόνευτης ενημέρωσης όσο πιο γρήγορα γίνεται προχώρησε ήδη στις πρώτες αντικαταστάσεις
Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους αναγνώστες των «Νέων» που γύρισαν όπως κάθε μέρα στην τελευταία σελίδα για να διαβάσουν την στήλη «Εμπιστευτικά» την οποία πλέον αντί για τον Γιάννη Πρετεντέρη, υπογράφει η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.
Πάντως αντίθετα με ό,τι προέβλεπαν οι νεοφιλελεύθερες Κασσάνδρες, οι αντιδράσεις των παραδοσιακών αναγνωστών της εφημερίδας κάθε άλλο παρά αρνητικές υπήρξαν. Μάλιστα σύμφωνα με non paper του Μεγάρου Μαξίμου,
το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα που έδιναν συγχαρητήρια για την αλλαγή.
Για πολλούς μάλιστα η αντικατάσταση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη από ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο που μάλιστα έχει και έντονη τηλεοπτική παρουσία δείχνει μεν την πρόθεση της εφημερίδας να ανανεωθεί, αλλά χωρίς να χάσει την επαφή της με το ευρύ κοινό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

kaidelabongo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: