Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ-ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΑΦ. ΑΔΑΜΗ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ!

Τalk of the town της Σύρου αποτελεί τις τελευταίες ημέρες η 25χρονη γιατρίνα από την Πάτρα, Αφροδίτη Αδάμη, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις ερωτικές ταινίες της Sirina.
Και αυτό διότι σύμφωνα με το cyclades24.gr, η Αφροδίτη Αδάμη επέστρεψε στους θαλάμους των νοσοκομείων και άφησε στην άκρη προς το παρόν τις ερωτικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε το τελευταίο καιρό και θα βρίσκεται στο νησί της Σύρου το επόμενο 7μηνο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καυτή Πατρινιά ηθοποιός ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη εξασκεί τα καθήκοντα της ως Αγροτική Ιατρός και θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου,
για τους επόμενους 7 μήνες.
Υπενθυμίζεται, πως η ξανθή Πατρινιά γιατρός είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν μπήκε στο χώρο του πορνό, υποστηρίζοντας τότε πως η Ιατρική δεν την κάλυπτε τόσο και το πάθος της για σεξ ήταν μεγάλο! Μάλιστα, όπως είχε πει «δεν κάνω πορνό, κάνω τέχνη!».
Πηγή: cyclades24.gr

1 σχόλιο:

ΑΜΟΡ ΑΝΔΡΟΣ είπε...

Η γιατρός έχει κάνει ένα μεγάλο επαναστατικό βήμα στην ιστορία της ανθρωπότητας που η ίδια ίσως δεν μπορεί να αντιληφθεί..ΑΜΟΡ ΑΝΔΡΟΣ.