Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η «ΤΡΕΛΑ» ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ: ΕΙΜΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Συνέντευξη στη Realnews έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας, ο αρχηγός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», και συστήνεται ως ιδιοκτήτης μυθικής περιουσίας.
Στις ντουλάπες του γραφείου του στοιβάζονται εκατοντάδες εξώδικα τα οποία Έλληνες πολίτες έχουν πειστεί να στείλουν στις εφορίες και στις ΔΕΚΟ, νομίζοντας ότι θα πληρώσει τα χρέη τους ο Α. Σώρρας.
«Ο κόσμος ξεχρεώνει με δικά του λεφτά. Από το 2012 τα εξακόσια δισεκατομμύρια έχουν μπει στον κυρίαρχο ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανήκουν σε κάθε Ελληνα. Γίνεται μια εντολή εξουσιοδότησης, με την οποία ο πολίτης πληρώνει», λέει ο Σώρρας και αρνείται ότι το ποσό που καταβάλλουν οι πολίτες για το εξώδικο -έως 60 ευρώ- καταλήγει στα ταμεία του.
«Τα χρήματα είναι για τον δικαστικό επιμελητή,
δεν τα παίρνουμε εμείς. Πάντα, όλη μου τη ζωή, με χτυπούσαν. Από τότε που εμφανίστηκα και πήγα στους κραταιούς, στους τότε κραταιούς του ’12, στον Αρειο Πάγο, στη Βουλή, και είπα, πριν μπείτε στο τρίτο μνημόνιο, ελάτε να ξεμπερδέψουμε με το χρέος της Ελλάδας. Το ’12 είχαν στοχεύσει να πτωχεύσουν την Ελλάδα. Όλα αυτά τα ζώα που νομίζετε ότι είναι ελίτ στον πλανήτη, είναι ζώα, είναι φοβισμένα ανθρωπάκια, που στο τέλος είναι τόσο φοβισμένα που θα έχουν φύγει μέχρι να περάσω. Και θέλω να περάσω και την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκόσμια θρησκεία».
«Βέβαια είμαι ο εωσφόρος»
Ο φορέας του, όπως λέει, οργανώνεται για τις επόμενες εκλο- γές. «Οχι μόνο θα κατέβω, αλλά θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία. Οι επόμενες εκλογές είναι των Ελλήνων. Τα ποσοστά μας είναι τεράστια, πριν από ενάμιση μήνα ήμασταν στο 35%». Γι’ αυτό καλεί τους Ελληνες να συνταχθούν στο πλευρό του και για την ακρίβεια στο πλευρό του…εωσφόρου. «Βέβαια είμαι ο εωσφόρος, καθένας που φέρνει το φως λέγεται εωσφό- ρος. Από τη στιγμή που σου πληρώνω, που σου μαθαίνω να πληρώνεις με τα δικά σου χρήματα…»
Έχει, όπως επισημαίνει, και σωματοφύλακες, οι οποίοι δεν ήταν μαζί του όταν δέχθηκε «δολοφονική απόπειρα» στη Θεσσαλονίκη: «Μου έχουν σπάσει 105 γραφεία. Έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος μου στη Θεσ- σαλονίκη τον Οκτώβριο.. Υπάρχει μια τεράστια οργάνωση εγκληματική, η οποία κυνηγάει την «Ελλήνων Συνέλευσις»».

Οταν η συζήτηση φτάνει στον όρκο των μελών του προς τον Δία, η φωνή του καλύπτει και τον θόρυβο από την πολύβουη λεωφόρο Βουλιαγμένης: «Ορκιζόμαστε με το που βαφτιζόμαστε, μας βάζουν και ορκιζόμαστε 6 μηνών, αν είναι δυνατόν, τα ζώα… Νονός σημαίνει μαφιό ζος, μπράβος, τι στο διάολο, άλλο σημαίνει νο νός; Ολη η μαφία είχε έναν νονό και όλοι οι κερατάδες εδώ μέσα έχουν από έναν κουμπάρο και κουμπαριές».
Από άλλο σύμπαν έρχονται και τα λόγια του για τους μετανάστες. «Εχουμε μια λίστα με 97 διαφορετικές φυλές. Δεν έρχονται μόνοι τους, τους φέρνουνε. Εχουν όλοι χρήμα τα. Εχουμε ένα περίπτερο που έχουμε τραβήξει τουλάχιστον 160’ βίντεο, στο οποίο όλοι οι λαθρομετανάστες είναι φορτωμένοι με 500άρι κα. Έχουμε ένα περίπτερο που ο καθένας μπαί νει μόνο με πεντακοσάρικο και παίρνει πράγμα- τα. Έχουμε πιάσει μετανάστες που έχουν 150 χιλιάρικα. Έχουμε από ένα νοσοκομείο τουλάχι στον 15 βίντεο, που μετανάστες έχουν 150.000, 60.000, 70.000, 80.000 ευρώ πάνω τους, χρήματα που ο Έλληνας ποτέ δεν θα τα είχε. Η Ελλήνων Πολιτεία θα ψάξει όλα τα στοιχεία. Από πού έρχεσαι, γιατί ήρθες…».
Μέχρι τότε καλείται η ελληνική Δικαιοσύνη να αναζητήσει γιατί ο Σώρρας ήρθε στη δημόσια ζωή και κατάφε ρε να εξαπατήσει, εκτός από τους στενούς του συνεργάτες, χιλιάδες πολίτες που τον βλέπουν ως μεσσία επειδή πνίγονται στα χρέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: