Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΙ Ο «ΜΙΚΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ» ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΑ…

Η πολιτική νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής είναι μια πολιτική πράξη που θα κοστίσει πολύ ακριβά – και εκλογικά – στον πρωθυπουργό και στην κυβερνητική παράταξη.
Η φωτογραφία που εικονίζει τους Καμμένο, Κασιδιάρη , χαμογελαστούς και υπερήφανους δίπλα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξόργισε την παραδοσιακή κομματική βάση της φερόμενης «ριζοσπαστικής αριστεράς» σε τέτοιο σημείο, που οι «53» αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοίνωση για να πείσουν ότι παραμένουν ως «η αριστερή συνείδηση» της κυβερνητικής παράταξης και να διαφυλάξουν από τα πυρά τα δημοφιλή στελέχη τους –  και τους «ήρωες» Υπουργούς Σκουρλέτη, Φίλη, Τασία κλπ.,

kasidiaris_kammenos_aulonitou
Να διασώσει την «Αριστερή τιμή» της και την αξιοπρέπεια της επιχείρησε και η διεύθυνση της εφημερίδας ΑΥΓΗΣ, που μετά από έντονους καυγάδες ανάμεσα σε παλαιούς συντάκτες και νεοφερμένους κομματικούς κονδυλοφόρους, προχώρησε σε μία, τουλάχιστον αφελή, ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της: Το χάψατε; Πλάκα κάναμε στην Κουμουνδούρου… τρολάραμε!
Ούτε η καθυστερημένη κίνηση των «53» ούτε η αστεία και επίσης αργοπορημένη αντίδραση της διεύθυνσης της ΑΥΓΗΣ πάντως, ησύχασαν τους εξαγριωμένους και αποσβολωμένους από την πολιτική πράξη Συριζαίους. Ο Τσίπρας, ο Παππάς και η παρέα του Μαξίμου (συμπεριλαμβανομένων των Κυρίτση, Τσέκερη κλπ) δέχονται πια την οργίλη κριτική όσων μέχρι σήμερα κατάπιναν για χάρη της … κομματοκρατίας στην δημόσια διοίκηση, την ταύτιση με τον Καμμένο!
Η επιστράτευση δε του Θανάση Καρτερού, ο οποίος με άρθρο του σήμερα στην ΑΥΓΗ, ρίχνει το ανάθεμα στις γραφικές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αυλωνίτου και Κασσιμάτη, περισσότερο νευρίασαν τους εναπομείναντες αναγνώστες της εφημερίδας ( προέρχονται από τον χώρο της πρώην ανανεωτικής εσωκομματικής πτέρυγας) παρά έδωσαν άλλοθι στην Ηγεσία και στους «δικούς τους» Κορυφαίους, Παπαδημούλη, Μπαλάφα, Συρμαλένιο, Νεφελούδη, Κατσαρό, Πουλάκη κλπ. Και αυτοί σιώπησαν….
Ουδείς πίστεψε ότι οι κυρίες αυτές μαζί με τον «βαθιά αριστερό» Βίτσα, πήγαν στον Καστελλόριζο… έτσι… από μόνοι τους… για λίγη δημοσιότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: