Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2015 ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για τον πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι είναι… μέλος συμμορίας μαζί με Σόιμπλε και Τόμσεν!
Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στον real fm o Π. Καμμένος είπε πως «όταν μας είπε ο Βαρουφάκης ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό, που πήραμε την έγκριση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο, ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» σημείωσε ο Π. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας».
Τι έλεγε όμως τον Μάρτιο του 2015 ο συνηθισμένος σε… κωλοτούμπες Πάνος Καμμένος; Τότε λοιπόν,
με αφορμή την πρώτη παρουσία του τότε ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκη σε Eurogroup, είχε πει πως ήταν μόνος του και είχε απέναντί του 18.

«Ήταν μόνος του, με 18 απέναντί του, με εχθρική στάση, να τον απειλούν, να τον εκβιάζουν, όπως έκαναν και στους άλλους, αλλά οι άλλοι γονάτιζαν, «στα τέσσερα» που έλεγε ο κ. Σαμαράς. Και αυτός έμεινε όρθιος. Και έμεινε όρθια και η ελληνική κυβέρνηση. Και έμεινε όρθια η Ελλάδα. Και είπαμε το «όχι»», έλεγε  ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: