Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ!

Tην ώρα που όλες οι χώρες του μνημονίου έχουν λίγο πολύ τελειώσει  με αυτή την υπόθεση, εμείς  παλεύουμε με το τρίτο και μακρύτερης πνοής μνημόνιο – αυτό της αντιμνημονιακής Αριστεράς! Πρόκειται για εθνικό επίτευγμα δημιουργικής ασυναρτησίας…
Ότι είχε απομείνει όρθιο στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – και είχαν μείνει πάρα πολλά τα οποία αποκτούν ιδιαίτερη αξία τώρα που χάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς οριστικά κι αμετάκλητα υπέρ πίστεως των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ – τώρα καταρρέει… κι αποχαιρέτα την τη σύνταξη που χάνεις!
Γράφει η Αλίκη Χατζή
Μας απέμεινε ως παρακαταθήκη η υπερήφανη ριζοσπαστική ψυχοσύνθεση του «αντιμνημονιακού αγώνα»  και η παρήγορη ανάμνηση του πολιτικού κεφαλαίου των (πρώην εκλεκτών του κ. Τσίπρα ) Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη, Στρατούλη, ενώ παρακολουθούμε άφωνοι τα θαύματα του κ. Κατρούγκαλου (σημερινό asset πρωθυπουργού).
Με τη συνδρομή αυτών των πολιτικών κολοσσών,
που μεγαλούργησαν μέσα σε λίγους μήνες, παραδώσαμε αμαχητί το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, τους μισθούς και τις συντάξεις, τα εργασιακά δικαιώματα, μερικά δις που έπαιξε ο ανέμελος Γιάνης μπλοφάροντας, όπως επίσης και ότι έχει απομείνει όρθιο και αποτελούσε μια ελάχιστη ελπίδα για το μέλλον…
…Και συνεχίζουμε απτόητοι και υπερήφανοι  ως δήθεν σύγχρονοι και ταχαμου αγανακτισμένοι Αριστεροί  τις «αποδοτικές, σκληρές» διαπραγματεύσεις. Μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο, τίποτα για χάσιμο, μέχρι να ‘ρθει το 4ο μνημόνιο για να βρει την «αριστερή» του δικαίωση στις ριζοσπαστικές μας ψυχοσυνθέσεις.

Στο μεταξύ, εμείς οι πολίτες που δεν έχουμε… λησμονημένα περισσευούμενα εκατομμύρια και καταθέσεις στο εξωτερικό, χρεωθήκαμε τα καταληστευμένα δημόσια ταμεία και τους ασφαλιστικούς φορείς μέχρι τελευταίας δεκάρας και φορτωθήκαμε το μνημόνιο στην χειρότερη μορφή του – υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: