Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ!

Συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία, είναι σύμφωνα με τοTheToc.gr ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που δεν έχει συλληφθεί ακόμη, τσακώθηκε άγρια με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ήταν ιδιόρρυθμος και ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει συχνά παρατηρήσεις.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πρόκειται για τον Φώτη Μπέλλο,
ο οποίος υπηρετούσε στο ΑΤ Αμπελοκήπων.
900
Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε μάλιστα αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας». Σε ανακοίνωσή του προς την εφημερίδα «Ελευθερία» καλούσε τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση», ενώ περιέγραφε τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας»: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».
Σήμερα όμως, με αφορμή μια ακόμα παρατήρηση η κατάσταση ξέφυγε και κάποια στιγμή, στη διάρκεια του καυγά, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του για να πάρει το όπλο του.

Όταν επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν.
Ο δράστης αναζητείται, ενώ έχουν γίνει ήδη τρεις προσαγωγές από την Αστυνομία.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha:



Δεν υπάρχουν σχόλια: