Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

H ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική ατζέντα κυριαρχείται από μια άνευ προηγουμένου πολιτική χυδαιότητα και στημένες συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον όποιου διαφοροποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως, ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό.
Κορυφαία ωστόσο εκδήλωση αυτής της ανήθικης εκστρατείας είναι τα τρομοκρατικά χτυπήματα κατά των θεσμών, που έγιναν με την «τιμωρία» – σπίλωση – εκβιασμό των Ντογιάκου, Στουρνάρα.
Τώρα ποιος πιστεύει ότι με προπαγάνδα χωροφυλακίστικη, στα πρότυπα του μετεμφυλιακού κράτους της χειρότερης Δεξιάς που γνώρισε ο τόπος, θα στραφεί η προσοχή του κόσμου μακριά από τα συνεχώς αυξανόμενα οικονομικά προβλήματα, τους υπεύθυνους γι’ αυτά, τις δραματικές επιπτώσεις του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και την ανθρώπινη δυστυχία;
Προφανώς το πιστεύουν αρκετοί στην κυβέρνηση.
Αν λοιπόν το πρωθυπουργικό περιβάλλον και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι οι ιθύνοντες νόες αυτής της εθνικά επιζήμιας εμφυλιοπολεμικής προπαγάνδας,
τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο άσχημα απ’ όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Και σε κάθε περίπτωση, η χιονοστιβάδα του ευτελισμού της πολιτικής είναι ήδη αδύνατον να συγκαλύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί και συνεχίζει να οδηγείται η Ελλάδα.
Αυτό ας μην το ξεχνούν όσοι πιστεύουν ότι η πολιτική (παρ)εκτροπή μπορεί να τους χαρίσει λίγους ακόμη μήνες παραμονής στην εξουσία.
Ο πλήρης εκχυδαϊσμός της πολιτικής και η επικράτηση του πολιτικού αμοραλισμού θα έχουν ασύλληπτα βαρύ κόστος για τη χώρα, η οποία κατρακυλά ασταμάτητα προς το χάος και τη διάλυση. Είναι πια φανερό ότι οι «σωτήρες», εξελίχθηκαν σε ολετήρες.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: