Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΟΥΠΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ

Σε επιφυλακή βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία από το μεσημέρι της Τετάρτης μετά τη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Μαλεσίνα καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι μια από τις δύο γυναίκες που απείλησαν τους ταμίες της τράπεζας ήταν η Πόλα Ρούπα.
«Καθίστε ήσυχοι. Γίνεται απαλλοτρίωση των χρημάτων της τράπεζας, αν δεν αντιδράσετε δεν θα σας πειράξει κανείς» είπε η γυναίκα και η λέξη απαλλοτρίωση σήμανε συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική.
Το υλικό από τις κάμερες στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας δείχνει ότι και οι τρεις δράστες ήταν μεταμφιεσμένοι, ωστόσο οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, αναγνωρίζουν την Πόλα Ρούπα ως τη μια από τις δύο γυναίκες λόγω του σωματότυπου και του τρόπου με τον οποίο προχωρούσε και κινούνταν.
Ρούπα δείχνει και το γεγονός ότι η ευρύτερη περιοχή της Μαλεσίνας,
είναι αυτή στην οποία έχει καταγραφεί το τελευταίο στίγμα της Πόλας Ρούπα.
Το γεγονός επίσης ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λιγότερες από 48 ώρες απ' την Αθήνα και σε αυτό είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε ίδιου τύπου αυτοκίνητο παραπέμπει επίσης σε δράση τρομοκρατικής ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι επιβάτες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου το «σκούπισαν» με οξύ προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε γενετικό υλικό ή αποτύπωμα, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι ήταν σεσημασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: