Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!

Είναι φανερό πως με αυτά που λένε σε συνεντεύξεις τους κεντρικά στελέχη και βουλευτές του Σύριζα (Δραγασάκης στο Έθνος, Ζαχαριάδης στο Σκάι), ετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές ενώ προκρίνουν μετεκλογική συνεργασία με τη λαϊκή δεξιά του Καραμανλή.
Είναι, όπως λένε, «πιο ήπια και περισσότερο κοινωνικά ευαίσθητη».
Εννοούν προφανώς ως φιλολαϊκή πολιτική και ευαισθησία τους 850.000 διορισμούς Παυλόπουλου, την ρεμούλα και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, τα Βατοπέδια και βέβαια την εκτίναξη του χρέους από τα 180 δισ. ευρώ, που συσσωρεύτηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, σε 300 δισ. ευρώ μέσα σε μία πενταετία, που μας οδήγησαν στην πτώχευση του κρατους και στα μνημόνια.
Επειδή βέβαια κάτι τέτοιο «φιλολαϊκό» και «ευαίσθητο’ δεν μπορεί πλέον υπό διεθνή εποπτεία και εντός Ευρωζώνης να επαναληφθεί, προφανώς δεν έχουν εγκαταλείψει και το σχέδιο εξόδου με επιστροφή στη δραχμή,
αν οι πολιτικές και διεθνείς συνθήκες το επιτρέψουν.

Τώρα βέβαια πότε πρόλαβαν από την ριζοσπαστική αριστερά, με μία μικρή, τάχα μου, στάση στην σοσιαλδημοκρατία να γίνουν φανερά χωρίς να το κρύβουν θαυμαστές, οπαδοί και συνοδοιπόροι της λαϊκής καραμανλικής καραδεξιάς, ένας Θεός το ξέρει…!

Γράφει ο Βασίλης Δεληγκάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: