Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΙΤΕΑ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ - ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Εγκατέλειψαν τον Αστέρα Ιτέας λίγες μέρες πριν τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία,
αφού παραιτήθηκε  ξαφνικά ο πρόεδρος, και μάλιστα χωρίς να δώσει εξηγήσεις. 
 
Να θυμίσουμε ότι είχαν προηγηθεί και παραιτήσεις άλλων μελών του Δ.Σ.

Οπως απεδείχθη  η νέα διοίκηση του Αστέρα απεδείχθη ανίκανη να διοικήσει την ιστορική ομάδα της  Ιτέας και ικανή μόνο για πολλά λόγια, μεγαλόστομες υποσχέσεις που αποδείχτηκαν  μπαρούφες, για δήθεν μεγάλους επενδυτές  που θα απογείωναν την ομάδα όπως έλεγαν και διαλαλούσαν όταν ανέλαβαν.

Τελικά αφήνουν την ομάδα σε πολύ άσχημη κατάσταση σε όλους τους τομείς σε σχέση με αυτή που την παρέλαβαν.

Πάντως η εγκατάλειψη της ομάδας λίγες μέρες πριν τα μπαράζ είναι ντροπή .

7 σχόλια:

Κώστας Καϊμάρας είπε...

Ντροπή είναι αυτά που γράφεις εσύ! Θες να λέγεσαι και Ιτιώτης... Διοίκηση υπάρχει στην ομάδα και δεν παραιτήθηκε ποτέ κανένας.. που θες να μας θυμίσεις κιόλας... Κι εγώ φίλε όπως βλέπεις γράφω επώνυμα και δεν κρύβομαι πίσω από ένα "Βήμα Ιτέας". Τις πραγματικές μπαρούφες τις γράφεις εσύ. Κι αν η άσχημη κατάσταση που είναι η ομάδα, είναι που είναι πρωταθλήτρια και είχε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, τότε τι να πω... γελάει ο κόσμος! Απ΄ αυτά που γράφεις είναι προφανές πως ούτε έξω απ το γήπεδο έχεις περάσει... Μεγάλοι Αστεράρες εσείς και μεγάλοι Ιτιώτες εσείς... Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγαλοι αστεραρες που δηθεν μπηκαν για να κανουν την ομαδα ομαδαρα αλλα τελικα ηταν λογια και φανηκε οτι μερικοι αν οχι ολοι μπηκαν μονο για τα μαγαζια τους και αφησανε την ομαδα ακεφαλη και ομαδουλα χωρια αντι για αστερας ιτεας επρεπε να λεγεται μικτη αλβανιας και περιχωρων ντροπη

Ανώνυμος είπε...

1.Καιμάρα λες μαλακίες αφού ο ίδιος ο πρόεδρος λέει ότι παραιτήθηκε εσύ τι λες?
2. Βρίζεις το Βήμα γιατί λέει την είδηση και δεν είδα πουθενά να το παίζει Αστεράρα όπως λες.
3. Άντε για την κολοπετινίτσα

Κώστας Καϊμάρας είπε...

Μάλιστα... Οι γνωστοί άγνωστοι... Ναι κύριε ανώνυμε των 07:52 μπήκαν για τα μαγαζιά... ναι... όχι οι περισσότεροι, όλοι. Κι εσύ κύριε ανώνυμε των 12:17, 1ον δε λέω μαλακίες όπως εσύ. Πέραν του προέδρου δεν έχει παραιτηθεί κανένας άλλος. Γιατί ο συντάκτης γράφει ότι είχαν προηγηθεί κι άλλες παραιτησεις και ειλικρινά ακόμα ψάχνω να τις βρω... 2ον Δε βρίζω κανέναν. Απορώ που είδες τις βρισιές... Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Και 3ον έχω γεννηθεί κι έχω μεγαλώσει στην Ιτέα. Για σένα δεν ξέρω... Αλλά ακόμα κι αν έχεις γεννηθεί κι εσύ στην Ιτέα κι έχεις μεγαλώσει εδώ σίγουρα δεν είσαι από εδώ. Ίσως από κάπου ανατολικά... Κρυφτείτε πίσω απ την ανωνυμία σας.. Ή νομίζετε πως μπορείτε να κρυφτείτε...

Ανώνυμος είπε...

παπαριες λες βημα...η μαλλον οτι σου λενε οι συγγενεις σου...

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα αλλα μια πολη μια ομαδα...ρε εχετε την εντυπωση ορισμενοι οτι ανεβηκατε κοινωνικα επειδη λεγεστε προεδροι γενικοι αρχηχοι και γραμματεις και φαρισαιοι σε εναν αθλητικο συλλογο? Εχετε τοση επαρση και τοσο τουπε λες και πιασατε τον παπα απ τα κακαλα.βλεπετε παντου φαντασματα εχθρους και οσοι εχουν διαφωνησει με την αποψη σας κατα καιρους εχουν περασει αστραπιαια σε μπλακ μπλακ λιστ.Η συμπεριφορα η πορεια και ο χαρακτηρας του καθενα σε μια μικρη κοινωνια λιγο πολυ ειναι γνωστη και δεν αλλαζει οσο και αν πλασαρεται διαφορετικα στο φεισμπουκ και στο ινσταγκραμ. Οσο οπαδιλικι και αν πουλανε ορισμενοι ειναι πολυ πολυ μικροι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.Τοσο μικροι που δεν φαινονται σχεδον αορατοι.