Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΤΡΕΛΑΝΕΙ» ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ [ΕΙΚΟΝΑ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει επιγραφή την οποία εντόπισε χρήστης του διαδικτύου σε ταμείο της Εφορίας.
Όπως είναι φυσιολογικό, ο χρήστης ανάρτησε την φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral στο διαδίκτυο.
Στην ανάρτηση του χαρακτηριστικά αναφέρει: «H φωτογραφία είναι από τις 29 Απριλίου. Σημείωμα-επιγραφή-ταμπέλα και δε ξέρω πως αλλιώς να το πω, το οποίο είναι κολλημένο στο κρύσταλλο του γκισέ, στο τμήμα μητρώου, σε εφορία στο κέντρο της Αθήνας. Απευθύνεται σε Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς φορολογούμενους…. Η μετάφραση που έκανε ο (δε ξέρω ποιος) “Αγγλομαθής φωστήρας” στην Αγγλική γλώσσα πραγματικά με ξεπερνάει…. Έστω να,
ξεπεράσω τις (επίσης λανθασμένες) μεταφράσεις των ” Ενάρξεις” & “Μεταβολές”…… Το τελευταίο όμως απλά δεν υπάρχει….. Το τερμάτισε ο φωστήρας-γνώστης της Αγγλικής γλώσσας “μεταφραστής”…. “Διακοπές (επιχειρήσεων)”, …. μετάφραση;;;; …. “Vacation”! (;;;;;;;) tongue emoticon ….. Κλείνεις την επιχείρησή σου; … από βίτσιο ή λόγω μνημονίων, ή επειδή απλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου; Το κράτος είναι εδώ. Σε στέλνει ωραιότατες διακοπές διαρκείας όπου γουστάρεις με όλα τα έξοδα πληρωμένα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: