Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

TO IΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Ελένη Μενεγάκη:Αυτό το κορίτσι σέρνει τους ιθαγενείς καναλάρχες
Αυτό το κορίτσι έκλεισε το σπίτι στους μισούς σεσημασμένους ντόπιους καναλάρχες. 
Η Ελένη και η μάνα της, δύο φονικά θηλυκά από τις δυτικές συνοικίες κατάφεραν να (δια)σύρουν και να γελοιοποιήσουν κοτζάμ μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστάδες, οι οποίοι ακούμπησαν στα πόδια της Ελένης ότι είχαν και δεν είχαν.
Το γεγονός ότι κανείς τσάτσος δημοσιογράφος δεν τολμά να γράψει πόσο γελοιοποίησε η Ελένη Μενεγάκη την πλειοψηφία των σεσημασμένων καναλαρχών της ιδιωτικής τηλεόρασης, δεν μπορεί να ακυρώσει το σπουδαίο επίτευγμά της,


Η Μενεγάκη κατάφερε να τους γελοιοποιήσει ως το μεδούλι και είναι η μόνη ελληνίδα που μπορεί στους περισσότερους από δαύτους να τους κάνει να παρατήσουν τα κανάλια και να τρέχουν να κρυφτούν.
Η Ελένη θα μπορούσε να είναι η Μάτα Χάρι της εποχής μας. Τρύπωσε με το ταμπεραμέντο της σε όλα σχεδόν τα σπίτια των νταβατζήδων που όλες αυτές τις δεκαετίες υποδύονται τους καμπόσους.


menegaki-mitera-1
Η μόνη που τους νίκησε κατά κράτος είναι η Μενεγάκη στην οποία όλοι σχεδόν ακούμπησαν εκατομμύρια ευρώ μέσα στη βαριά καψούρα τους. Και καθώς τους ντάντευε και τους πιλάτευε εκείνοι αφημένοι εξιστορούσαν τις βρωμοδουλειές τους για να την εντυπωσιάσουν. Η Ελένη όμως είναι τάφος. Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει όταν πρόκειται για τα εκάστοτε αφεντικά. Μπορεί να μην βάζει γλώσσα μέσα όταν είναι στο γυαλί ξέρει όμως να σωπαίνει ειδικά όταν η σιωπή είναι χρυσός στα πόδια της.

Η Μενεγάκη είναι η μόνη που μπορεί να γελοιοποιήσει τους εγχώριους ολιγάρχες. Τους γνωρίζει άλλωστε τόσο καλά. Η Ελένη είναι το Ιερό Δισκοπότηρο της Διαπλοκής.
Θυμηθείτε ότι μία από τις 4 άδειες θα καταλήξει στην Ελένη σύμφωνα με τις οδηγίες της διαθήκης του μακαρίτη, όταν εκείνος μάς έχει αφήσει χρόνους…

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: