Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΗΨΗ-«ΒΟΜΒΑ» ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Σοκ έχει προκαλέσει στον τραπεζικό κλάδο, καθώς και στα πολιτικά πράγματα η σύλληψη του υποδιευθυντή καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας για δωροδοκία!
Σύμφωνα με το newmoney.gr, o Γ.Ζ. κατηγορείται για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Ειδικότερα και όπως αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα, τα χρήματα αποτελούν προϊόν εκβιασμού και δωροδοκίας και προέρχονται από υπόθεση χρηματοδότησης ΕΣΠΑ στην οποία θα μεσολαβούσε ο τραπεζικός υπάλληλος.
Μάλιστα, ο Γ.Ζ. σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο στην κρεαταγορά, πήρε τα χρήματα και μετά κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.  Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η σύλληψη απο την ασφάλεια έγινε μέρα-μεσημέρι,
μέσα στην τράπεζα, θυμίζοντας σκηνή από ταινία, προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό αναστάτωση, στους εργαζομένους της τράπεζας.

Για την δωροδοκία, εκτός από την αστυνομική έρευνα έχει διαταχθεί και εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. Ο Γ.Ζ. στέλεχος της Εθνικής Τράπεζα από το 1984 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προερχόμενος απ’ τις τάξεις των Οικολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: