Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

«ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ»… ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ «ΤΑ ΧΩΝΕΙ» ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ!

Με την πρώην συνάδελφό της στους ΑΝΕΛ και… συνοδοιπόρο στους αντιμνημονιακούς αγώνες Σταυρούλα Ξουλίδα «τα έβαλε» η Ραχήλ Μακρή, μέσω του λογαριασμού της στο facebook.
Αφορμή αποτέλεσε μια ανάρτηση της Σταυρούλας Ξουλίδου, η οποία όπως είπε δεν κατήλθε στις εκλογές, επειδή κατέθεσε εκπρόθεσμα τα δικαιολογητικά για την υποψηφιότητά της(!), που έγραψε στο Twitter: «Οι ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε. Είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δοσίλογη».
Προφανώς η Ξουλίδου είχε λάβει δεσμεύσεις και αυτή όπως ο Νικολόπουλος ότι θα υπουργοποιηθεί, αλλά δεν… και τώρα επιτίθεται και αυτή στον Καμμένο.

Ωστόσο, την ανάρτησή της δεν άφησε ασχολίαστη η Ραχήλ Μακρή, που έγραψε μέσω facebook: «Εισηγήθηκαν να με διαγράψουν γιατί ζητούσα την τήρηση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης. 
Με διέγραψαν χωρίς να τους έχω,
κάνει το παραμικρό με πρωτεργάτη αυτήν. Συνέχισαν εν γνώση τους τον πολιτικό κατήφορο και αυτή ψήφισε μνημόνιο, προαπαιτούμενα και την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών. Την πέταξε στην εκκαθάριση αφού της έταξε θέσεις και τώρα θυμήθηκε ότι ο ηγέτης δεν κάνει γιατί πρόδωσε τον λαό. Όταν ανακάλυψε ότι ούτε θέση δεν είχε γι αυτήν. Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: