Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο συνάνθρωπος μας που βρέθηκε νεκρός στο κανάλι του Μόρνου ήταν κάτοχος συνεργείου αυτοκινήτων στην Άμφισσα και o εντοπισμός τους έγινε από την αστυνομία.
Ανεπιτυχείς προσπάθειες της αστυνομίας να επικοινωνήσει με κάποιον τοπικό υπάλληλο της ΕΥΔΑΠ για τη διευκόλυνση των ερευνών και την περισυλλογή του νεκρού άντρα.
Η οικογένεια του αυτόχειρα είχε ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση του, καθώς νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, το θύμα είχε επικοινωνήσει με το κινητό του, προειδοποιώντας τους με τα γραφόμενα του για τις προθέσεις του.
Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο του στην Ε.Ο Άμφισσας - Δελφών, στο οποίο βρέθηκαν πάρα πολλά αποτσίγαρα αποτέλεσμα της ψυχολογικής φόρτισής του.
Τα ξημερώματα βρέθηκε από τους αστυνομικούς η σωρός του αυτόχειρα στο κανάλι του Μόρνου στη θέση ΣΠΑΣΤΗΡΑ κάτω από την πόλη των Δελφών.
Μάταια η διοίκηση της αστυνομίας προσπαθούσε να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο της ΕΥΔΑΠ στην Άμφισσα,
και μετά από ώρες τελικά κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τα Κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα.
Τελικά με τη βοήθεια της πυροσβεστικής το νεκρό σώμα του αυτόχειρα ανασύρθηκε από το κανάλι, όπου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας για νεκροψεία.

Το σημείο από το οποίο έπεσε στο κανάλι του Μόρνου


Το αυτοκίνητο που βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο σημείο κοντά της πτώσης του στο κανάλι


ΠΗΓΗ. www.amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: