Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ! ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Τραγική” φάρσα σε 13χρονο κορίτσι σε τηλεοπτικό show!

Θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η φάρσα που σκάρωσαν σε ένα νεαρό κορίτσι οι υπεύθυνοι ενός show στην Καμπότζη.
Η μικρή Allen βρέθηκε στο πλατό, προκειμένου να τραγουδήσει και επειδή εκείνη την ημέρα ήταν και η Γιορτή της Μητέρας, είπε ότι το όνειρο της ζωής της είναι να συναντήσει ξανά την μητέρα της, που έχει να την δει εφτά χρόνια. Το κορίτσι είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, μαζί με τον πατέρα της, όταν ήταν έξι ετών και από τότε δεν είχε δει ξανά την μητέρα της.
Ο παρουσιαστής του show της είπε πως της έχει μια έκπληξη και ότι εντός ολίγου θα συναντήσει την μητέρα της. 
Το κορίτσι άρχισε να κλαίει, περιμένοντας με αγωνία να αντικρίσει ξανά την γυναίκα που την έφερε στη ζωή. 
Για κακή της τύχη, όμως,
οι άνθρωποι της παραγωγής της είχαν ετοιμάσει μια πλάκα, καθώς εκείνη τη στιγμή μπήκε μέσα ένας άντρας ντυμένος με γυναίκεια ρούχα. Το μικρό κορίτσι, σαστισμένο και χωρίς να πιστεύει τι πραγματικά της έκαναν, πήρε ψύχραιμα την φάρσα που της σκάρωσαν και γελούσε, ωστόσο, σίγουρα ήταν πολύ στεναχωρημένη από την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Οι τηλεθεατές έσπευσαν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι άνθρωποι του show και του καναλιού εξέδωσαν ανακοίνωση, κατόπιν εορτής βέβαια, όπου και ζήτησαν συγγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: