Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΧΤΎΠΗΣΕ ΚΌΚΚΙΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!

Αντιμέτωποι με έναν σκληρό εφιάλτη βρέθηκαν τα ξημερώματα δύο ηλικιωμένα αδέρφια στην ισόγεια κατοικία τους στην Αμφιλοχία όταν εισέβαλαν αδίστακτοι ληστές.
Οι δράστες τους ξυλοκόπησαν, τους έδεσαν χειροπόδαρα για να ψάξουν ανενόχλητοι το σπίτι. Οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπά τους, αλλά τα θύματα δεν αντιλήφθηκαν να κρατούν όπλα.
Οι κακοποιοί διέρρηξαν την εξώπορτα και αιφνιδίασαν στα κρεβάτια τους τον 87χρονο άνδρα και την 88χρονη αδελφή του, τους οποίους μετέφεραν σε διαφορετικά δωμάτια και τους έδεσαν. Εν συνεχεία έψαξαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν.
Διέρρηξαν όλα τα καταστήματα σε εμπορικό κέντρο
Πέντε καταστήματα σε εμπορικό κέντρο και δύο καφετέριες στην παραλία της πόλης διέρρηξε μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου,
μία τετραμελής σπείρα κακοποιών.
Επικεφαλής των δραστών ήταν ένας παλιός γνώριμος της Ασφάλειας. Οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί όταν παραβίασαν ένα κομμωτήριο, τρεις καφετέριες και ένα καφενείο του εμπορικού κέντρου, από τα οποία άρπαξαν κυρίως χρήματα, αλλά και υπολογιστές, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα.
Όλα βρέθηκαν στα σπίτια τους, μαζί με στιλέτα, σιδερογροθιές και άλλα όπλα. Η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δράστες έχουν διαπράξει πλήθος διαρρήξεις και κλοπές στην πόλη.
Στο μεταξύ, θα παραπεμφθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.
Δυο ληστείες από την ίδια συμμορία στη Μεσσηνία
Τη δράση της συνεχίζει η συμμορία, που έχει πραγματοποιήσει αρκετές κλοπές σε σπίτια στη Μεσσηνία εδώ και ένα μήνα. Οι τρεις κακοποιοί, που αποτελούν τη συμμορία, εισβάλλουν σε σπίτια στα χωριά της Μεσσηνίας και ξυλοκοπούν τους ενοίκους για να τους ληστέψουν. Μάλιστα, χθες, πραγματοποίησαν διαρρήξεις σε δύο σπίτια.
Οι δυο νέες ληστείες έγιναν στην κοινότητα Αμπελόφυτο, όπου οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο σπίτι μιας 90χρονης και, με την απειλή βίας, της άρπαξαν 50 ευρώ και ένα δαχτυλίδι.
Αμέσως μετά, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 90χρονου που φιλοξενούσε και έναν 79χρονο φίλο του, τους έριξαν από τα κρεβάτια τους, άρπαξαν και από τους δυο 750 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο 90χρονος τραυματίστηκε από την πτώση στο χέρι και το γοφό του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: