Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΔΕΣΦΙΝΑ: ΚΛΟΠΗ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΔΕΚΑ ΣΠΙΤΙΩΝ

Αντιμέτωποι με πρωτοφενές κύμα εγκληματικότητας βρίσκονται οι κάτοικοι της Δεσφίνας και των Άσπρων Σπιτιών, καθώς τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής, άγνωστοι διαρρήκτες εισέβαλαν σε κατοικίες, κλέβοντας διάφορα αντικείμενα αξίας καθώς και από δύο αυτοκίνητα σε κάθε πόλη.
Συγκεκριμένα τις πρωϊνές ώρες Σαββάτου προς Κυριακή (ώρα 2.45-4.45 ) διαρρήκτες άνοιξαν δέκα (10) σπίτια στη ΔΕΣΦΙΝΑ και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα αξίας (laptop,η/υ,τηλεοράσεις κ.α ). Επίσης έκλεψαν και δύο αυτοκίνητα, το ένα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ YARIS KOKKINO MEH 4674 και το άλλο ΤΟΥΟΤΑ HILUX 4*4 MAYΡΟ AMA 8891. (Τα στοιχεία των πινακίδων κοινοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους , σε περίπτωση που κάποιος πολίτης τα αναγνωρίσει)

Το επόμενο ξημέρωμα Κυριακή προς Δευτέρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο άγνωστοί έκλεψαν δύο αυτοκίνητα και διέρρηξαν δέκα κατοικίες στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας αντίστοιχα,

Οι κάτοικοι των δύο πόλεων πλέον είναι με το όπλο στο χέρι, καθώς θεωρούν πως είναι εκτεθιμένοι σε αυτό το πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας, και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν από μόνοι τους τις περιουσίες τους.



Πηγη.www.amfissapress.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΣΦΙΝΑΣ.