Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Γ. ΡΑΜΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ?

Γιάννης Ράμμος, υποπτέραρχος ε.α., το όνομα του οποίου βρέθηκε σε λογαριασμούς στους οποίους η Kestrel, η αντπροσωπεία είχε καταθέσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!
To θέμα είναι ποιοι άλλοι από τη ΝΔ ήταν συνεργάτες του Γ. Ράμμου στην υπόθεση της προμήθειας αυτής (που ολοκληρώθηκε με την option του 2008) αφού ο Γ.Ράμμος είναι αδύνατον να ενεργούσε μόνο του, ενώ οι υπογραφές για την προμήθεια των συγκεκριμένων ελικοπτέρων αγγίζουν την περίοδο υπουργίας του Ε.Μεϊμαράκη!
Η ένταξή του στη ΝΔ συνάδει με τις άριστες σχέσεις που είχε με το κυβερνητικό κόμμα, το οποίο μάλιστα εκτός από αντιπεριφερειάρχη τον προόριζε και για υποψήφιο βουλευτή!


3 σχόλια:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης, Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, τους εισαγγελείς διαφθοράς, (περίπτωση Ραμμου) και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες .(Δ.Ο.Λ.- Ψυχαρηδες, Πρετεντέρηδες,- Αλαφούζοι, Μπόμπολας,κλπ)
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρις υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πορωνεται το ποπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νομους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλληβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε με την την πρότασή της κυβερνησης του Γ. Παπανδρεου για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Γιώργο Αλογοσκούφη που θα διερευνούσε ποινικές ευθύνες για παθητική δωροδοκία σε βάρος του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του δημοσίου.
Για τον κ. Αλογοσκούφη (υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών 2004-2008): Αναφέρεταν μεταξύ άλλων ότι επί υπουργίας του «η Προγραμματική Συμφωνία και οι άλλες συμβάσεις του ελληνικού δημοσίου συνεχίστηκαν κανονικά χωρίς κανένα έλεγχο των τιμών και των ρητρών στον ΟΤΕ με υπερτιμήματα περίπου 65%».

«Επί υπουργίας του το ελληνικό δημόσιο υπέστη τη μεγαλύτερη οικονομική απώλεια, αφού δύο φορές δεν διεκδίκησε, όπως όφειλε, τα υπερτιμήματα και δεν απαίτησε από τη Siemens τις νόμιμες αποζημιώσεις που αποκαλύφθηκαν από το σκάνδαλο [...]. Η συνολική περιουσιακή ζημιά στην οποία συνέβαλε η μη τήρηση των κανόνων επιμελούς διαχείρισης από τον τότε υπουργό ανέρχεται κατά προσέγγιση στα 286.154.918 ευρώ» τονίζεται στην πρόταση.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργός Αλογοσκούφης (πραγματικό όνομα Γιώργος Αλογομούρης, 'γνωστός και στους Ινδούς ως σκώφος του αλόγου') αποτελεί το πρώτο υβρίδιο ανθρώπου με γάιδαρο.
Τα φυσικά του χαρακτηριστικά φέρνουν πιο πολύ προς το συμπαθές στείρο τετράποδο, το μουλάρι (που αποτελεί διασταύρωση αλόγου με γάιδαρο).
Ο Γ. Αλογομούρης ειναι το πρώτο τετράποδο που ανέλαβε το Υπουργείο Οικονομικών. Διακρίθηκε ως ο πιο άχρηστος Υπουργός Οικονομικών μετά την μεταπολίτευση. Κατάφερε να κάνει τον ελληνικό λαό να απορεί, ποιός μαλάκας από το London School of Kleptonomics του έδωσε διδακτορικό. Θα μείνει στην ιστορία ως ο βασιλιάς της εξαθλίωσης, ο συνταξιουχοκτόνος, ο άρχοντας της φτώχειας. Highlight της πολιτικής του καριέρας η πρόταση για κατάργηση του αφορολογήτου.