Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Κ. ΤΑΓΚΑΛΗ

Οι «σίγουρες» μεταγραφές στα τοπικά
-Πολλοί από τους εν ενεργεία τοπικούς συμβούλους μετακομίζουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Ταγκαλή, ενώ άλλοι είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία.
-Να κρατήσει «τα καλά χαρτιά», αλλά να γίνει και σε ικανοποιητικό ποσοστό ανανέωση, επιχειρεί ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Μετακομίζουν ή είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, μια σειρά τοπικά στελέχη, από τη σημερινή διοίκηση.

Οι κλεισμένοι

Ο κ. Νίκος Λουπάκος από τη Δημοτική Ενότητα Άμφισσας έχει δηλώσει τη συμμετοχή του. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος της Αγίας Ευθυμίας κ. Ανδρέας Σολτάτος, όπως και ο πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου κ. Κώστας Παπαγεωργίου.
Ομοίως έχει οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή του κ. Χρήστου Τσάρα, προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα, ενώ επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Προσηλίου κ. Θύμιος Παπαδήμας επιθυμεί τη μετακίνησή του στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. 
Στη Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου,
από το Τοπικό Συμβούλιο Γαλαξιδίου ακολουθεί μόνο ο κ. Σπύρος Μπαρλιακός. Συμμετέχει και ο πρόεδρος της Βουνιχώρας κ. Δημήτρης Τσελές.
«Παρών» στο ίδιο ψηφοδέλτιο έχει δηλώσει και ο κ. Βασίλης Καραγιαννόπουλος, πρόεδρος της κοινότητας Αποστολιάς, από τη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς, όπως και ο πρόεδρος της κοινότητας Γραβιάς κ. Θεόδωρος Αβράμπος. Στο ίδιος ψηφοδέλτιο είναι και ο κ. Γιάννης Κασβής από την κοινότητα Οινοχωρίου, όπως και ο κ. Ηλίας Πρέτζας από την κοινότητα Σκλήθρου.
Επίσημα έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο κ. Νίκος Κοντογιάννης πρόεδρος των Δελφών, όπως και ο κ. Αστερινός Δημητρίου από την κοινότητα Χρισσού. Από τη Δημοτική ενότητα Δεσφίνας έχει ήδη κλείσει ο κ. Λουκάς Σκαντζής, ενώ έχει ανακοινώσει και η κ. Γεωργία Καπαρέλη από την κοινότητα Κίρρας.
Μέσα στο ψηφοδέλτιο Ταγκαλή είναι και ο κ. Θανάσης Μαστροκωστόπουλος από το τοπικό του Αθανασίου Διάκου. Μέσα στο ψηφοδέλτιο είναι και ο κ. Ηλίας Τσιαπάρας της Τοπικής Κοινότητας Καστριώτισσας, όπως και ο κ. Χαράλαμπος Παλιούρας από το Μαυρολιθάρι, οποίος το 2010 κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο των Πολιτών στο Προσκήνιο. Μαζί τους θα είναι και ο κ. Γιάννης Σαρλής της κοινότητας Μουσουνίτσας, όπως και ο κ. Αριστείδης Μπακογιάννης από την Πυρά.
Ακόμη από την Τοπική Κοινότητα Επταλόφου συμμετέχει ο κ. Αλέκος Λιάπης.

Πέρα όμως από τους τοπικούς προέδρους και συμβούλους που έχουν κλείσει γίνονται συζητήσεις και για σειρά ακόμη στελέχη από όλες σχεδόν τις τοπικές κοινότητες. Δεν αποκλείεται μάλιστα, τις επόμενες μέρες να δούμε ισχυρές μεταγραφές στελεχών της κεντροαριστεράς.
Τέλος στο ψηφοδέλτιο αυτό θα δούμε και κάποιους που πρόκειται ν’ ασχοληθούν για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση.



www.orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: