Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΝ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ !

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ζαλιστεί από τις αυτοδιοικητικές κολοτούμπες αυτές τις ημέρες από υποψήφιους που αναλόγως με το κλίμα μεταπηδούν από τον ένα στον άλλο συνδυασμό.

Κολοτούμπες … Ναι αλλά  διάλεξε προς τα πού… θα πέσεις.
Πως είπες δεν το κατάλαβα… μετατόπιση έκανες;
E !!! ρε φίλε γι αυτό θα τα χαλάσουμε… Μετατόπιση, μετακόμιση, κολοτούμπα είναι… Πώς κάνεις έτσι, ο πρώτος  ή ο τελευταίος κολοτούμπας είσαι; (θα κάνεις και προγραμματική συμφωνία τάχα;)
Έτσι και αλλιώς ένας είναι ο πρωταθλητής, τα τελευταία 16 χρόνια.
Οι άλλοι έπονται.
Έχει ξεπεραστεί  πια το ποιος κάνει πολιτικές κολοτούμπες, τώρα μετράει η αρμονία…, ποιος τις κάνει καλύτερα.
Οι  κολοτούμπες διαδέχονται η μία την άλλη.
Σαν να μην έφταναν οι  κολοτούμπες των πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής, παρατηρούμε ότι το «άθλημα» επεκτάθηκε και στο Δήμο μας.
Νέο σπορ εποχής, κάτι σαν Ολυμπιακό άθλημα …. Και τι κάνουμε εμείς,  οι υπόλοιποι;
Μέσα στην καθημερινότητα μας ανεχόμαστε αδαείς που κάνουν «κολοτούμπες» οπως οι αρκούδες, σέρνουν το χορό σε χωριάτικα πανηγύρια θεωρώντας ότι έτσι γίνονται αναγνωρίσιμοι.
Μα θα μου πείτε γιατί ρε φίλε σου φαίνεται παράξενο,
σε άλλο κόσμο ζεις, δεν βλέπεις τι γίνεται παντού.
Όχι ρε φίλε αλλού ζω, σε άλλο κόσμο.
Εγώ τις μόνες καλές κολοτούμπες που ήξερα και μάλιστα τις χειροκροτούσα, ήταν αυτές που έκανε ο Ιωάννης Μελισσανίδης στη  γυμναστική εδάφους το 1996 στην Ατλάντα και τιμήθηκε με ολυμπιακό μετάλλιο…. 

Ε!!! δεν μπορώ να χειροκροτώ και τις κολοτούμπες που κάνει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα χωρίς να διαλέγει προς τα πού θα πέσει… ΄

 Όχι … όχι δεν χειροκρότησα ποτέ κολοτούμπες  δημοτικών «αρχόντων», που αμέτι μου χαμέτι μου στην προσπάθεια τους να γίνουν αναγνωρίσιμοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας τους «φίλους» για “like” σε ασήμαντες ανακοινώσεις για κάθε θέμα.
Τραγική κατάντια. Να εμφανίζονται οι κολοτούμπες κάθε λογής και να μας λένε ότι:   
Εγώ φίλε την μετατόπιση (την κολοτούμπα θέλει να πει) από την μία δημοτική παράταξη στην άλλη, την έκανα γιατί είχα άλλο κώδικα αξιών.
Κι εδώ τίθεται ένα ερώτημα: Θα βρεθεί άραγε ένας αρκουδιάρης η ένας μπόγιας να τους μαζέψει; Και ποιος μπορεί να είναι αυτός; …το τσίρκο Medrano οι ψηφοφόροι ή η επιτροπή αισθητικής … αν υποθέσουμε ότι υπάρχει!!!





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πού να δείς ο δικός μας ο Ιωάννης(Γιαννάκης) του ποδοσφαίρου κολοτούμπες που κάνει το καλόοοο...μας το παιδί ρε τελικά ο καθένας για το πισινό του λίγο ντροπή,λίγο τσίπα, τίποτα; τι δούλεμα είναι αυτό;