Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες, η πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας με καλεσμένο τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Λεωνίδα Γρηγοράκο, βουλευτή Λακωνίας.
            Τόσο ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ο κος Λεωνίδας Καραμπάρμπας, όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισαν ότι στην πορεία για τις Ευρωεκλογές και για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές τέτοιου είδους πολιτικές συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές καθώς είναι ώρα ευθύνης για όλους. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν τα παρακάτω:
            «Όλοι έχουμε συνεισφέρει, έχουμε δώσει πολλά αλλά και έχουμε πάρει από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
            Ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. που του έλαχε την ώρα της κρίσης να είναι στην κυβέρνηση και να πρέπει να πάρει σκληρές, δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις για την πορεία της Χώρας.
Αποφάσεις που πολεμήθηκαν αλλά τελικά τη συνταγή υιοθέτησε και η Ν.Δ. και η ΔΗΜ.ΑΡ.,
αλλά όπως φαίνεται θα υιοθετήσουν και οι άλλοι όψιμοι επαναστάτες.
            Θέλουμε να καλέσουμε όλα τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί όλοι έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία, να δώσουμε αποστομωτικές απαντήσεις σε απαξιωτικές εκφράσεις που ακούγονται από τους δήθεν υπερασπιστές της Αυτοδιοίκησης και να συγκροτηθούν ψηφοδέλτια νίκης, γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το κόμμα που έκανε τομές και μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, όταν ΟΛΟΙ οι άλλοι τις καταψήφιζαν.
            Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε μάθει να πολιτευόμαστε μόνο στα εύκολα, όταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. χτυπούσε σαραντάρια, αλλά είμαστε μαχητές και στα δύσκολα.
            Οι μόνες χαμένες μάχες είναι αυτές που δεν δίνονται.»
 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εισαστε για κλαματα..